1/3
Hattın güzergahı yüzünden paralel bir hat olması zor olur hattı çok kullanmadığım için bir şey diyemiyorumBu hatta paralel tramvay/metro hatları açılması gerekiyor.
Hattın güzergahı yüzünden paralel bir hat olması zor olur hattı çok kullanmadığım için bir şey diyemiyorumBu hatta paralel tramvay/metro hatları açılması gerekiyor.
Reddit Transitturkey'de birkaç ay önce bununla alakalı yazı görmüştüm. Araç eksikliği olmadığı için T1'e yeni araç gerekmiyormuş. Yani ondan dolayı anca Bombardier'ler filodan çıkarsa yeni araç alınır, Bombardier'lerde 2003 üretimli ve şu an 23 yaşında olduğu için en erken bir 10 yıl daha gider gibi.Ve ayrıca bu hatta acilen yeni araçlar alınmalı. Kapasitenin çok üstünde çalışıyor. Ve günün her saati hemen hemen dolu.
Komple paralel olmasa da bazı yerleri toplayan olmalı.Hattın güzergahı yüzünden paralel bir hat olması zor olur hattı çok kullanmadığım için bir şey diyemiyorum
Beşiktaş? Sarıyer? buralara Ortaköy'De yol genişliği, Beşiktaş Meydan'ın karmaşıklığı, Arnavutköydeki köprülerden dolayı tramvay gideceğini sanmıyorum.Yani neden Sarıyer-Bağcılar-Sarıyer parkuru yapılamıyor?
Ne zaman binsem;
Eminönü-Cevizlibağ
Beyazıt - Cevizlibağ
Sarıyer - Cevizlibağ
Cevizlibağ - Bağcılar
Eminönü - Bağcılar
Bu T1 hattında her türlü tabela görmek mümkün.
T1 Bağcılar
T1 Güngören
T1 Zeytinburnu
T1 Cevizlibağ
T1 Beyazıt
T1 Eminönü
T1 Kabataş
T1 Beşiktaş
T1 Sarıyer.
9 çeşit tabela görüyorum bu hatta.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.