Bu tarz fast-food yiyecekleri yiyerek ve kullandığım ilaçtan dolayı baya kilo aldım, şimdi kilo vermeye çalışıyorum.
Tavuk dünyası bana pek iyi bir yer gibi gelmiyor. Porsiyonları çok küçük, yemekleri soğuk geliyor vsBu tarz fast-food yiyecekleri yiyerek ve kullandığım ilaçtan dolayı baya kilo aldım, şimdi kilo vermeye çalışıyorum.
Tavuk Dünyası'ndan tavuk menü alıp yemek yine de daha sağlıklı, onu da bir arkadaşım tavsiye etmişti.
Konsepti bana uymuyor tavuk dünyasının, ben bütün öğünlerimi tek tip yemek ve içecek ile geçiriyorum fazla çeşitli yiyemiyorjmKayseri Mutfağı’na kıyasla iyi.gerek porsiyon gerek tat olarak
ama ben arada bir gittiğim IKEA’yı tercih ediyorum. 12’li İsveç Köfte ve Karides Güveç (ne yazık ki kalktı) favorimdir
İkeanın isveç köftesi güzeldi.IKEA sizlik değil o zaman
Sen varya sen hergün avmde yemek yiyorsun emre1979 işi iyi biliyorsun he
Baya kötü duruyo zaten fast food zincirlerinden böyle şeyler yenmiyorUsta Dönerci'de iskender maalesef hiç beğenmedim muhtemelen tavuk döneri daha iyidir buranın
Ekli dosyayı görüntüle 112325
Fast food zincirlerinden milkshake dondurma kahve harici bir şey yenmiyor benceBaya kötü duruyo zaten fast food zincirlerinden böyle şeyler yenmiyor
Usta Dönerci'den 2024 Aralık'ta Et İskender yemiştim daha önce Bursa Kebap Evinde yediğimkine göre daha kötüydü. Onun dışında buradan yemiş olduğum tavuk dönerleri güzeldi hatta 2024 Mayıs'ta 90tl'ye baget ekmek tavuk döner, patates kızartması ve içecek menüsü yemiştim ve o zaman için bana bayağı ucuz gelmişti. Et dönerlerine gelirsem de 3 defa et dönerini yemiştim 2'si güzeldi ama 1'ini hiç beğenmemiştim.Usta Dönerci'de iskender maalesef hiç beğenmedim muhtemelen tavuk döneri daha iyidir buranın
Ekli dosyayı görüntüle 112325
Bilerek paylaşanlar varDeğerli üyelerimiz, hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Ramazanda yıllardır paylaşım yapmıyorum, paylaşımların da iftar saatleri sonrası yapılması iyi olur kanaatimce.
muhtemelen buzdolabında bekletilen hazır döner olabilir . Tavuk döner daha iyi olabilirBaya kötü duruyo zaten fast food zincirlerinden böyle şeyler yenmiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.