Şu An Ne Yiyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Meksika
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın'da tavuk biftek

111111111111111111111111.jpg

Domates in de türlü türlü çeşitleri varmış bu kadarını bilmiyordum neyse ki Avrupalı hakkımızı vermiş listede biz de varız

1771957455032.png

Bu tarz fast-food yiyecekleri yiyerek ve kullandığım ilaçtan dolayı baya kilo aldım, şimdi kilo vermeye çalışıyorum.

Tavuk Dünyası'ndan tavuk menü alıp yemek yine de daha sağlıklı, onu da bir arkadaşım tavsiye etmişti.
Tavuk dünyası bana pek iyi bir yer gibi gelmiyor. Porsiyonları çok küçük, yemekleri soğuk geliyor vs

Kayseri Mutfağı’na kıyasla iyi.gerek porsiyon gerek tat olarak

ama ben arada bir gittiğim IKEA’yı tercih ediyorum. 12’li İsveç Köfte ve Karides Güveç (ne yazık ki kalktı) favorimdir
Konsepti bana uymuyor tavuk dünyasının, ben bütün öğünlerimi tek tip yemek ve içecek ile geçiriyorum fazla çeşitli yiyemiyorjm

Ben böyle ürünlerde patatesi yemiyorum . İçeceği de yarısını içecek şekilde tüketiyorum . Kilo almıyorum ama kilo veremiyorum da . O sorun var .

Usta Dönerci'de iskender maalesef hiç beğenmedim muhtemelen tavuk döneri daha iyidir buranın

Ekli dosyayı görüntüle 112325
Usta Dönerci'den 2024 Aralık'ta Et İskender yemiştim daha önce Bursa Kebap Evinde yediğimkine göre daha kötüydü. Onun dışında buradan yemiş olduğum tavuk dönerleri güzeldi hatta 2024 Mayıs'ta 90tl'ye baget ekmek tavuk döner, patates kızartması ve içecek menüsü yemiştim ve o zaman için bana bayağı ucuz gelmişti. Et dönerlerine gelirsem de 3 defa et dönerini yemiştim 2'si güzeldi ama 1'ini hiç beğenmemiştim.

Doyuyo'da hamburger menu maalesef Burger King e göre kıyasla et çok iyi değildi. Yine de idare eder .

Sanırım MC Donalds ve Burger da fiyatlar yüksek ama kaliteli .

1773065692874.png

Geri
Üst Alt