Ne Kadar Tuttu Burası
500 tlNe Kadar Tuttu Burası
Menüsünde Bayağa Bişey Varsa Uygun Aslında.500 tl
Dostum beni yanlış anlamada pizza hiç iyi görünmüyor.5 Şubat'ta Sakarya turumda son olarak Serdivan, İstiklal Mahallesi'nde bulunan Pizza Hexa'ya geldim. Burada Orta Boy Pizza Kampanyasından yararlanmak amacıyla 1 Orta Boy Karışık Pizza, yanında Sarıyer Karışık Gazoz ve Ketçap, Mayonez Sosuyla toplamda 190 TL para ödedim.
Aynı zamanda pizzaları dikdörtgen şeklinde yapıyorlar.
Buda yemeden önceki görüntüsü:
Ekli dosyayı görüntüle 106909
Doğru ama yinede hamurun tadını alabildim. Senin dediğin yere de bakarım.Dostum beni yanlış anlamada pizza hiç iyi görünmüyor.
Kadıköyde pizza2m var bahariyede 250 tl orta boy pizza full malzeme var pastırma bile var içinde ve malzemeden pizzanın hamuru gorunmuyor. Mutlaka dene böyle yerlere paranı kaptırma.
hocam bu fiyatlar ne
Abim Porsiyonuda Küçük Gibi Zaten Ama Tadı İyidir Belki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.