Şu An Ne Yiyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Meksika
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayseri Mutfağı'nda fırın tavuk maalesef 400 TL ödedim ; Haftaya salata falan yiyerek telafi ederim harcadığımı

Untitled.jpg

5 Şubat'ta Sakarya turumda son olarak Serdivan, İstiklal Mahallesi'nde bulunan Pizza Hexa'ya geldim. Burada Orta Boy Pizza Kampanyasından yararlanmak amacıyla 1 Orta Boy Karışık Pizza, yanında Sarıyer Karışık Gazoz ve Ketçap, Mayonez Sosuyla toplamda 190 TL para ödedim.
Aynı zamanda pizzaları dikdörtgen şeklinde yapıyorlar.

Buda yemeden önceki görüntüsü:
IMG20260205190401.jpg

5 Şubat'ta Sakarya turumda son olarak Serdivan, İstiklal Mahallesi'nde bulunan Pizza Hexa'ya geldim. Burada Orta Boy Pizza Kampanyasından yararlanmak amacıyla 1 Orta Boy Karışık Pizza, yanında Sarıyer Karışık Gazoz ve Ketçap, Mayonez Sosuyla toplamda 190 TL para ödedim.
Aynı zamanda pizzaları dikdörtgen şeklinde yapıyorlar.

Buda yemeden önceki görüntüsü:
Ekli dosyayı görüntüle 106909
Dostum beni yanlış anlamada pizza hiç iyi görünmüyor.
Kadıköyde pizza2m var bahariyede 250 tl orta boy pizza full malzeme var pastırma bile var içinde ve malzemeden pizzanın hamuru gorunmuyor. Mutlaka dene böyle yerlere paranı kaptırma.

Dostum beni yanlış anlamada pizza hiç iyi görünmüyor.
Kadıköyde pizza2m var bahariyede 250 tl orta boy pizza full malzeme var pastırma bile var içinde ve malzemeden pizzanın hamuru gorunmuyor. Mutlaka dene böyle yerlere paranı kaptırma.
Doğru ama yinede hamurun tadını alabildim. Senin dediğin yere de bakarım.

Geri
Üst Alt