Mesela Ücret değişimleri,Yol Rehberliği gibi konularda buraya yazılabilir diye açtımHocam güzel düşünmüşsün amma velakin; Nasıl ki İETT’in konuları 20 farklı bölümde var ise
TCDD’de aynısı var hocam.
Örnek;
Bölgesel Trenler ve Anahat Trenleri ayrı.
Yüksek Hızlı Tren Hatları ayrı.
TCDD’nin işlettiği kent içi raylı sistemler ayrı vs.
Ama yinede geneli ilgilendiren konuları burada konuşabiliriz.
Raylı Sistemler Geneline hitap edelim, her şehirden yazalım.Bence başlıkta TCDD ile Metro birleşmeli. Metro ile ilgili çoğu hatları kapsayacak bir şey yazmam gerektiğinde başlık bulamıyordum
O zaman çok iyiRaylı Sistemler Geneline hitap edelim, her şehirden yazalım.
Metro kapatılacak (!) TCDD sefer yapacak (!)İzmir M1'de mi paylaşayım bilemedim buraya atasım geldi
Basmane-Bornova hattı 50 yıllığına TCDD'den alındı diyor Metro İzmir resmi sayfası tarihçede
buna göre 2045 yılında ne olacak?
Metro kapatılacak (!) TCDD sefer yapacak (!)
Anlaşma uzatılır veya o hat Sahibinin olur. (TCDD Taşımacılık A.Ş.)İzmir M1'de mi paylaşayım bilemedim buraya atasım geldi
Basmane-Bornova hattı 50 yıllığına TCDD'den alındı diyor Metro İzmir resmi sayfası tarihçede
buna göre 2045 yılında ne olacak?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.