Savaş Petrol Araçları Hakkında

Bildiğiniz bilgiyi inanın sizin kadar biz forum aileside elbet merak ediyor çünkü bir türlü bu şirketin araçlarına nolduğunu net olarak bilmiyoruz ve bunla alakalı olacakki bundan halk yani siz ve bizde kötü bir şekilde etkileniyoruz . Eğer biraz bakınırsanız önceki sayfalarda Yunus arkadaşımız bu savaş araçlarının ilk 10 gün hangi hatlarda çalıştığını detaylı olarak yazdığı bir liste çıkardı . Bu listedende hareketle yazılan 89 araç var . Kendisi bu konuda her gün bölge takibi yapan ve her gün listelerini her taraftan güncelleyen sadık bir arkadaşımız. Ayrıca bu araçları bulunduğum bölgede de çalıştığı için az çok bölge şoförleri ile bu gündemi takip ediyoruz çünkü bu durum en çok bulunduğum bölgeyi etkiledi . Bugün o savaşın araçları olsa otogarda 2 saat otobüs beklemek zorunda kalmayacaktım. Kısacası bu 9 araç hakkında net bir bilgi sahipliğim var ve bu araçların %100 olarak savaşta olmadığını biliyorum . Sizinde net bir şekilde bir bilgiye sahip olmadığınızı düşünüyorum çünkü seferlerden 89 araç çekildi siz 90 araç demiştiniz . Acaba 90. Araç nedir bilgi sahibi olalım .

Meclis kararını paylaşır mısınız?
@Rick Grimes paylaşmıştı,bende ekliyorum.
Açıkçası sizin bir şey bildiğinizi düşünmüyorum. İnsanlarla sadece laf dalaşına girip körü körüne inandığınız şeyi savunuyorsunuz.
Hakaret etmeyin,ben çok şey biliyorum demedim demem, doğru bildiğim şeyi savunurum.
Kodlarla ilgilenmeden araçların aktif olarak çalıştığını nasıl söyleyebiliyorsunuz acaba??
Bildiğim için söylüyorum.
Neyi inkar etmiyorsunuz 1,2 sayfa bunun hakkında konuşuldu
İnkar etmedim, araç sayıları ile ilgili aynı yerdeyim.
Buradaki listede de 89 araç var. Bu araçlar İstanbul'a dağıldılar. Yunus eksik liste yapmaz ona güveniyorum
Liste doğrudur, güvenimiz tamdır.
Savaş petrol 2026 temsa alacak demiştinoz, kesin mi ve mevcut BMC lerin yerine mi geçecekler yoksa filo mu genişleyecek?
Görüşmeler devam ediyor, filo yenilenmesi gündemde

@Rick Grimes paylaşmıştı,bende ekliyorum.

Hakaret etmeyin,ben çok şey biliyorum demedim demem, doğru bildiğim şeyi savunurum.

Bildiğim için söylüyorum.

İnkar etmedim, araç sayıları ile ilgili aynı yerdeyim.

Liste doğrudur, güvenimiz tamdır.

Görüşmeler devam ediyor, filo yenilenmesi gündemde
Neden yeniliyor ki araçlar yeni zaten

Herhangi bir hakaretlik durum yok? Ayrıca doğru bildiğiniz şeyi körü körüne savunmak yerine, düzgün bir biçimde, insan gibi anlatırsınız değil mi?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Savunuculuk yaparak belli yere kadar ilerlersiniz, belli bir yerden sonra ise insanlar sizden nefret etmeye başlar. Yaptığınız hata/ların farkına varın.

ÖTİS sisteminden çıkarıldılar sadece, araçları direkt çıkarmadılar. Bilet usulü çalıştılar.
Kodlarla beraber sistemden cikarildilar,aktif olarak çalışamıyorlar
Neden yeniliyor ki araçlar yeni zaten
Eski araçları da var
Alsa bile alacak 10 - 15 araç olur. Bunlar savaşın temsaları değişir değişirse (ki şu an ÖTİS'ten çıktılar bir şey yapamazlar)
Şu anlık doğru.

Kodlarla beraber sistemden cikarildilar,aktif olarak çalışamıyorlar
ÖTİS sisteminden çıkardılar, yani KM başı yerine bilet başına yolcu taşımacılığı yapabilirler. Sistemden çıkarılma gibi bir durum söz konusu değildir.

Araçlar ise şirketin kararı ile çıkartıldılar.

Herhangi bir hakaretlik durum yok? Ayrıca doğru bildiğiniz şeyi körü körüne savunmak yerine, düzgün bir biçimde, insan gibi anlatırsınız değil mi?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 1 dakika önce
Savunuculuk yaparak belli yere kadar ilerlersiniz, belli bir yerden sonra ise insanlar sizden nefret etmeye başlar. Yaptığınız hata/ların farkına varın.
Ben insan gibi anlattım,her zaman saygımı da bozmadım,bozmam, saygı çerçevesinde gerekli olan cevaplari verdim vermeye devam ediyorum. Burada bir hatam olduğunu sanmıyorum, eğer varsa gerekli özürümü de dilerim.

Ben insan gibi anlattım,her zaman saygımı da bozmadım,bozmam, saygı çerçevesinde gerekli olan cevaplari verdim vermeye devam ediyorum. Burada bir hatam olduğunu sanmıyorum, eğer varsa gerekli özürümü de dilerim.
Sizden dilemeniz bekliyoruz

Biz listeye 36 olarak kaydetmişiz gözden kaçırmış olabiliriz önceki sayfalara gittiğinde baksana bi 36 araç olması lazım olmayan 37. aracı söylersen bizde listelere eklemiş oluruz (kötü anlamda demiyorum cidden gözden kaçırmış olabiliriz )
C-1601 yok galiba listede

Son düzenleme:
ÖTİS sisteminden çıkardılar, yani KM başı yerine bilet başına yolcu taşımacılığı yapabilirler. Sistemden çıkarılma gibi bir durum söz konusu değildir.
Ötis sistemine kayıtlı olmayan araç çalışamaz. Iett buna izin vermez, vermiyorda zaten
Araçlar ise şirketin kararı ile çıkartıldılar.
Iett ve meclis kararıyla çıkarıldı, şirket neden para kazanmak istemesin? Keyfine göre araç seferden çekmesi yasak.

Sizden dilemeniz bekliyoruz
Neden ?

o kadar sayglıı olduğunuzu düşünmüyorum
Ekran Resmi 2026-02-24 20.10.40.png
Ekran Resmi 2026-02-24 20.11.20.png
Ekran Resmi 2026-02-24 20.10.55.png

Geri
Üst Alt