Adamların arabaları seferlerden çekildi, nasıl alsınlar bu saatten sonra?Savaş petrol 2026 temsa alacak demiştinoz, kesin mi ve mevcut BMC lerin yerine mi geçecekler yoksa filo mu genişleyecek?
Adamların arabaları seferlerden çekildi, nasıl alsınlar bu saatten sonra?Savaş petrol 2026 temsa alacak demiştinoz, kesin mi ve mevcut BMC lerin yerine mi geçecekler yoksa filo mu genişleyecek?
Sistem düzelecek eski hatlara, 2026 temsa alcak dedi 16 veya 17. SayfadaAdamların arabaları seferlerden çekildi, nasıl alsınlar bu saatten sonra?
Dediği gibi olacağını zannetmiyorum. BMC'ler alınmadan önce daha kendi araçlarına bakamıyorlardı. Gidip ucuz iş gücü olsun diye mültecilere yaptıran bir firmadan ne beklersin?Sistem düzelecek eski hatlara, 2026 temsa alcak dedi 16 veya 17. Sayfada
@Rick Grimes paylaşmıştı,bende ekliyorum.Meclis kararını paylaşır mısınız?
Hakaret etmeyin,ben çok şey biliyorum demedim demem, doğru bildiğim şeyi savunurum.Açıkçası sizin bir şey bildiğinizi düşünmüyorum. İnsanlarla sadece laf dalaşına girip körü körüne inandığınız şeyi savunuyorsunuz.
Bildiğim için söylüyorum.Kodlarla ilgilenmeden araçların aktif olarak çalıştığını nasıl söyleyebiliyorsunuz acaba??
İnkar etmedim, araç sayıları ile ilgili aynı yerdeyim.Neyi inkar etmiyorsunuz 1,2 sayfa bunun hakkında konuşuldu
Liste doğrudur, güvenimiz tamdır.Buradaki listede de 89 araç var. Bu araçlar İstanbul'a dağıldılar. Yunus eksik liste yapmaz ona güveniyorum
Görüşmeler devam ediyor, filo yenilenmesi gündemdeSavaş petrol 2026 temsa alacak demiştinoz, kesin mi ve mevcut BMC lerin yerine mi geçecekler yoksa filo mu genişleyecek?
ÖTİS sisteminden çıkarıldılar sadece, araçları direkt çıkarmadılar. Bilet usulü çalıştılar.@@Rick Grimes paylaşmıştı,bende ekliyorum.
Neden yeniliyor ki araçlar yeni zaten@Rick Grimes paylaşmıştı,bende ekliyorum.
Hakaret etmeyin,ben çok şey biliyorum demedim demem, doğru bildiğim şeyi savunurum.
Bildiğim için söylüyorum.
İnkar etmedim, araç sayıları ile ilgili aynı yerdeyim.
Liste doğrudur, güvenimiz tamdır.
Görüşmeler devam ediyor, filo yenilenmesi gündemde
Alsa bile alacak 10 - 15 araç olur. Bunlar savaşın temsaları değişir değişirse (ki şu an ÖTİS'ten çıktılar bir şey yapamazlar)Sistem düzelecek eski hatlara, 2026 temsa alcak dedi 16 veya 17. Sayfada
Herhangi bir hakaretlik durum yok? Ayrıca doğru bildiğiniz şeyi körü körüne savunmak yerine, düzgün bir biçimde, insan gibi anlatırsınız değil mi?Hakaret etmeyin,ben çok şey biliyorum demedim demem, doğru bildiğim şeyi savunurum.
Kodlarla beraber sistemden cikarildilar,aktif olarak çalışamıyorlarÖTİS sisteminden çıkarıldılar sadece, araçları direkt çıkarmadılar. Bilet usulü çalıştılar.
Eski araçları da varNeden yeniliyor ki araçlar yeni zaten
Şu anlık doğru.Alsa bile alacak 10 - 15 araç olur. Bunlar savaşın temsaları değişir değişirse (ki şu an ÖTİS'ten çıktılar bir şey yapamazlar)
ÖTİS sisteminden çıkardılar, yani KM başı yerine bilet başına yolcu taşımacılığı yapabilirler. Sistemden çıkarılma gibi bir durum söz konusu değildir.Kodlarla beraber sistemden cikarildilar,aktif olarak çalışamıyorlar
Biz listeye 36 olarak kaydetmişiz gözden kaçırmış olabiliriz önceki sayfalara gittiğinde baksana bi 36 araç olması lazım olmayan 37. aracı söylersen bizde listelere eklemiş oluruz (kötü anlamda demiyorum cidden gözden kaçırmış olabiliriz )Bir de C bölgesinde 36 araç değil 37 araç var bilginize
Ben insan gibi anlattım,her zaman saygımı da bozmadım,bozmam, saygı çerçevesinde gerekli olan cevaplari verdim vermeye devam ediyorum. Burada bir hatam olduğunu sanmıyorum, eğer varsa gerekli özürümü de dilerim.Herhangi bir hakaretlik durum yok? Ayrıca doğru bildiğiniz şeyi körü körüne savunmak yerine, düzgün bir biçimde, insan gibi anlatırsınız değil mi?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 1 dakika önce
Savunuculuk yaparak belli yere kadar ilerlersiniz, belli bir yerden sonra ise insanlar sizden nefret etmeye başlar. Yaptığınız hata/ların farkına varın.
Sizden dilemeniz bekliyoruzBen insan gibi anlattım,her zaman saygımı da bozmadım,bozmam, saygı çerçevesinde gerekli olan cevaplari verdim vermeye devam ediyorum. Burada bir hatam olduğunu sanmıyorum, eğer varsa gerekli özürümü de dilerim.
C-1601 yok galiba listedeBiz listeye 36 olarak kaydetmişiz gözden kaçırmış olabiliriz önceki sayfalara gittiğinde baksana bi 36 araç olması lazım olmayan 37. aracı söylersen bizde listelere eklemiş oluruz (kötü anlamda demiyorum cidden gözden kaçırmış olabiliriz )
Ötis sistemine kayıtlı olmayan araç çalışamaz. Iett buna izin vermez, vermiyorda zatenÖTİS sisteminden çıkardılar, yani KM başı yerine bilet başına yolcu taşımacılığı yapabilirler. Sistemden çıkarılma gibi bir durum söz konusu değildir.
Iett ve meclis kararıyla çıkarıldı, şirket neden para kazanmak istemesin? Keyfine göre araç seferden çekmesi yasak.Araçlar ise şirketin kararı ile çıkartıldılar.
Neden ?Sizden dilemeniz bekliyoruz
o kadar sayglıı olduğunuzu düşünmüyorumBen insan gibi anlattım,her zaman saygımı da bozmadım,bozmam, saygı çerçevesinde gerekli olan cevaplari verdim vermeye devam ediyorum. Burada bir hatam olduğunu sanmıyorum, eğer varsa gerekli özürümü de dilerim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.