Savaş Petrol Araçları Hakkında

Araçlar satilma ihtimali çok düşük, konunun siyaset veya tarikatlarla ne ilgisi var, yani diyorsunuz ki iett parayı siyasi olduğu için mi ödemiyor öyle anlıyorum.
Özel kişiler istediği yerde yaptırabilir kimseyi ilgilendirmez
Çok düşük bir ihtimal değil maalesef ki, tarikatlarla olan bağlantılar sayesinde bu adamların bu kadar parası var. İflas edecekken malum gitti yardımcı oldu. Ayrıca dava olayında İBB'nin haklılık payı var. Sadece bu adamlara yatmıyor, çoğu kişiye maalesef ki ödemeler geç yatıyor. Sebebi ise kredi çıkmaması. Kredi çıksa zaten İBB her ay düzenli olarak ödeme yapacak. Onun dışında mal sahiplerine bu yeni çıkmış olan uygulamalı taksiler için teklif sunulmuş. Teklife göre, aracın borcuna göre taksi plakası verilecek ve uygulamalı taksi sistemine dahil olacaklar. Kabul eden mal sahipleri var ve bir çok taksi plakası da alındı. Bildiğim kadarıyla savaş petrolde kabul etti, sözleşme açıkça ifade edilene göre borcu kadar uygulamalı taksi plakasını almış ve kullanıyor. Ama kendileri sırf para koparmak için dava açıyor ve sonuç olarak İBB ile anlaşmazlığa varılıyor. Hukuki süreç devam ettiği için bu yazdıklarım iddiadır ve herhangi bir hukuki dayanağı yoktur. Savaş petrol araçlarının durumlarını ilerleyen zamanlarda göreceğiz gibi duruyor.

Seferden çekildiler yine halka zarar oldu 33B nin son seferi gitmiş 22.15 21.55 e düşmüş ayrıca 98G ye 40 dk ara zararı vermiş

21.00 21.20 21.40 ın arası gitmiş yani ya satılsın yada anlaşmaları sağlansın yine kendi bölgelerinde daha sağlıklıydı 50V TM10 TM12 ye zarar vermez eksik bi sefer

50B-TM11 hariç onlara verirdi

Çok düşük bir ihtimal değil maalesef ki, tarikatlarla olan bağlantılar sayesinde bu adamların bu kadar parası var. İflas edecekken malum gitti yardımcı oldu.
Çok düşük ihtimal, tarikatlarla ilgisi var diye mi kazanıyor bu kadar parayı ne alakası var?
Ayrıca dava olayında İBB'nin haklılık payı var. Sadece bu adamlara yatmıyor, çoğu kişiye maalesef ki ödemeler geç yatıyor. Sebebi ise kredi çıkmaması.
Eğer ibb haklı olsaydı mahkemeyi iki kez kaybetmezlerdi. Siyasete girmek istemiyorum ama koskoca ibb kredilere mi kaldı? Kredi çıkmazsa ödemeler yapılmayacak mı? Ibb bu kadar düştü mü?
Kredi çıksa zaten İBB her ay düzenli olarak ödeme yapacak. Onun dışında mal sahiplerine bu yeni çıkmış olan uygulamalı taksiler için teklif sunulmuş. Teklife göre, aracın borcuna göre taksi plakası verilecek ve uygulamalı taksi sistemine dahil olacaklar. Kabul eden mal sahipleri var ve bir çok taksi plakası da alındı.
Evet 5 milyondan taksi kiralandı uygulama üzeri çalışılıyor borca karşılık verildi, hepsi kabul etmedi, az kişi bu şekilde parasını alıp araçlarını satışa çıkarıyorlar
Bildiğim kadarıyla savaş petrolde kabul etti, sözleşme açıkça ifade edilene göre borcu kadar uygulamalı taksi plakasını almış ve kullanıyor. Ama kendileri sırf para koparmak için dava açıyor ve sonuç olarak İBB ile anlaşmazlığa varılıyor. Hukuki süreç devam ettiği için bu yazdıklarım iddiadır ve herhangi bir hukuki dayanağı yoktur. Savaş petrol araçlarının durumlarını ilerleyen zamanlarda göreceğiz gibi duruyor.
Savaş petrol kabul etmedi, herhangi bir para koparma olayı yok, iett bu şekilde mobing uygulayarak ödemeleri herkesten geç yaptığı için iki kez mahkeme kaybetti
İki şirket kavga ediyor diye bugün 98 araç sefere çıkmadı, bu normal mi? Suçlu kim burada ?

Savaş petrol kabul etmedi, herhangi bir para koparma olayı yok, iett bu şekilde mobing uygulayarak ödemeleri herkesten geç yaptığı için iki kez mahkeme kaybetti
İki şirket kavga ediyor diye bugün 98 araç sefere çıkmadı, bu normal mi? Suçlu kim burada ?
Kabul etmedi mi? Biraz araştırın derim.
Evet 5 milyondan taksi kiralandı uygulama üzeri çalışılıyor borca karşılık verildi, hepsi kabul etmedi, az kişi bu şekilde parasını alıp araçlarını satışa çıkarıyorlar
Bir çok mal sahibi kabul etti. En çok kabul eden şirketler arasında YİÖHO var. Sonra da Elit Karayolu Yolcu Taşıma Kop. var.
Eğer ibb haklı olsaydı mahkemeyi iki kez kaybetmezlerdi. Siyasete girmek istemiyorum ama koskoca ibb kredilere mi kaldı? Kredi çıkmazsa ödemeler yapılmayacak mı? Ibb bu kadar düştü mü?
Ülkemizde adalet sistemi mi kaldı Allah aşkına? Biraz detayına girip araştırın, İBB'nin haklı olduğu bir çok nokta var.
Çok düşük ihtimal, tarikatlarla ilgisi var diye mi kazanıyor bu kadar parayı ne alakası var?
Düşük bir ihtimal değil, tarikatlarla ilgisi var. 2011'de ihaleye katılan ilk firmalardan. Ayrıca ilkokul mezunu birisi nasıl bu kadar zengin olabiliyor? Tarikatlar ile bağlantısı olan bir şirket kendileri. Araştırın derim.

Kabul etmedi mi? Biraz araştırın derim.
Evet etmedi, varsa deliliniz sunun bende bilgileneyim
Bir çok mal sahibi kabul etti. En çok kabul eden şirketler arasında YİÖHO var. Sonra da Elit Karayolu Yolcu Taşıma Kop. var.
Ben etmedi demedim ki? Edenler var elbette
Ülkemizde adalet sistemi mi kaldı Allah aşkına? Biraz detayına girip araştırın, İBB'nin haklı olduğu bir çok nokta var.
Adalet sistemi gayet güzel işliyor, siyaset yapmayın lütfen. Olan halka oldu
Düşük bir ihtimal değil, tarikatlarla ilgisi var. 2011'de ihaleye katılan ilk firmalardan. Ayrıca ilkokul mezunu birisi nasıl bu kadar zengin olabiliyor? Tarikatlar ile bağlantısı olan bir şirket kendileri. Araştırın derim
Size ne veya bize ne? İster y.lisans yapsın ister okul okumasın, bizi ilgilendiren araç çalışıyor mu hizmeti veriyor mu gerisi bizi ilgilendirmez. Tarikat veya başka ayrım yapacaksak çok büyük liste çıkarırım. Bu şekilde muhaliflik olmaz bu kafa 90larda kaldi

Seferden çekildiler yine halka zarar oldu 33B nin son seferi gitmiş 22.15 21.55 e düşmüş ayrıca 98G ye 40 dk ara zararı vermiş

21.00 21.20 21.40 ın arası gitmiş yani ya satılsın yada anlaşmaları sağlansın yine kendi bölgelerinde daha sağlıklıydı 50V TM10 TM12 ye zarar vermez eksik bi sefer

50B-TM11 hariç onlara verirdi
Savaş petrol o hatlarda çalışırken gitsinler diyordun al işte gittiler otobüssüz kal şimdi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sistemden çıktıkları için satış yapamazlar.

Şu anda mahkeme devam ediyor üç mahkeme oldu

Sorun 2020 de başladı, araçları devredildi kendisi ayrıldı sadece petrol işiyle ilgileniyor
Öyle bir durum söz konusu olmaz, savaş petrol araçları satmaz artık durum inada bindi

Değer kaybı olmaz, iulas artık olmadığı için tek yetkili olarak iett devam ediyor ikili bir durum söz konusu olmaz.

Evet, ancak şöyle bir durum var, sahipleri değişirse otomatik olarak sisteme dönüş yaparlar. Dediğiniz uygulama çok zor

Meclis kararı ve ukome kararı var. Araçlar halen sistemde ancak sefere çıkamıyorlar.

Sistemin adı zaten otis, oradan çıktığın an zaten araçları Kanunen çalıştırmazsın

98 araç seferden çekildi. Bu bir ilk

Mahkeme sonucu gelene kadar çalışmayacaklar. Himaye veya başka bir şey olmaz

Yürütmeyi durdurma kararı var zaten, çalışacaklarsa ki kısa zamanda geri dönüş olur. Eski sistemde kendi bölgesine devam edecekler
2026 temsa alınacak
Mevcut BMC leri mi değiştirecek yoksa filo mu genişleyecek?

Çok fazla sayı döndüğü için sormak istiyorum; Savaş Petrol'ün toplamda kaç aracı var ve bunların tamamı çalışmıyor mu?

Çok fazla sayı döndüğü için sormak istiyorum; Savaş Petrol'ün toplamda kaç aracı var ve bunların tamamı çalışmıyor mu?
89 diye biliyorum ben
89 araçtan 86'sı göreve gitmiş 3 tanesi gitmemiş (biri cebeci BMC Servisi'nde. Arıza vermiştir) Oran iyi bence
Şirketin 2022 yılındaki habere göre 110 aracı varmış. 21 tanesi satılmış sanırım

Liste yapan bir arkadaşımız vardı. Onun da bilgisine muhtacız o hâlde. Cevaplar için teşekkür ediyorum.
Rica ederim, benim verdiğim 89 sayısı @59Yunus34 'un listesindeki toplam kod sayısıydı. Eğer eksik kod yazmamışsa sayı 89 adet olmalı

Rica ederim, benim verdiğim 89 sayısı @59Yunus34 'un listesindeki toplam kod sayısıydı. Eğer eksik kod yazmamışsa sayı 89 adet olmalı
Doğru 89 araç

C Bölgesinde 36

A Bölgesinde 21

B Bölgesinde 32 Aracı var Savaş Petrolün. 98 sayısını kim uydurdu ?

Doğru 89 araç

C Bölgesinde 36

A Bölgesinde 21

B Bölgesinde 32 Aracı var Savaş Petrolün. 98 sayısını kim uydurdu ?
Uydurma demeyelim de

A-1816
A-1818
A-1820
B-1843
B-1847
B-1849
B-1861
B-1881
B-1882

Bu kodları Savaş Petrol Yeni sattığı için bilinmiyor olabilir.

Bu saydığım kodlarla 98 oluyor ancak bunlar satıldı, o yüzden 89 tane var

Uydurma demeyelim de

A-1816
A-1818
A-1820
B-1843
B-1847
B-1849
B-1861
B-1881
B-1882

Bu kodları Savaş Petrol Yeni sattığı için bilinmiyor olabilir.

Bu saydığım kodlarla 98 oluyor ancak bunlar satıldı
Tamamda bu araçları Engin Bekir A.Ş. satın alalı 4-5 ay olacak neredeyse . Hala nasıl bilinmiyor olabilir ?

Savaş petrol bünyesinde 110 adet araç bulunmaktaydı,satış ve devretme durumundan dolayı aktif olarak 98 adet araci bulunmakta, bunların 90 adedi an itibarıyla sistemden çıkarılmış 8 adet araç aktif olarak hizmet vermektedir

Savaş petrol bünyesinde 110 adet araç bulunmaktaydı,satış ve devretme durumundan dolayı aktif olarak 98 adet araci bulunmakta, bunların 90 adedi an itibarıyla sistemden çıkarılmış 8 adet araç aktif olarak hizmet vermektedir
98 değil 89. Yukarıda saydıklarım satıldı ve Otokar ile yenilendiler. Araçlar garaja değil kişisel sokakta park ediliyor

Geri
Üst Alt