Savaş Petrol Araçları Hakkında

Savaş Petrol zimmet usulüyle mi çalışıyordu? Bilmiyordum.

Araçları toplu kendi garajlarına geldiği için kiralık şoför sistemi vardır diye düşünmüştüm. Genelde toplu araçları olan şirketler sürekli şoför değiştiriyorlardı
Evet, filosu olan çoğu şirket zimmet usulünü tercih ediyor

Bmclerin bakımını yapmıyolar sanırım sürekli bozuluyor anlam veremiyorum kaç km de bu arabalar da bozulabiliyo?
Evet bunu bende fark ettim. 2025 Model olmalarına rağmen ses, sallanma ve arıza gibi sorunları var.

BMC'ler 5-10 yıl sonra Temsalarından daha kötü halde olacaklar gibi

Acaba tarihimizde idare ile çatışıp zaferle çıkabilen kaç özel teşebbüs vardır?

Kaptanın ana vazifesi gemisini yüzdürmek olmalı. Savaş Petrol gibi deneyimli bir firma nasıl işleri bu seviyeye getirdi anlamak mümkün değil. Umarım en kısa sürede işler yoluna girer.

Veya sorunlar daha da büyümeden belki Savaş Petrol araçları satıp sektörden çıkabilir. Plaka + araçlardan yüz milyonlarca lira gelir elde edebilirler .

Acaba tarihimizde idare ile çatışıp zaferle çıkabilen kaç özel teşebbüs vardır?

Kaptanın ana vazifesi gemisini yüzdürmek olmalı. Savaş Petrol gibi deneyimli bir firma nasıl işleri bu seviyeye getirdi anlamak mümkün değil. Umarım en kısa sürede işler yoluna girer.

Veya sorunlar daha da büyümeden belki Savaş Petrol araçları satıp sektörden çıkabilir. Plaka + araçlardan yüz milyonlarca lira gelir elde edebilirler .
Burada savaş petrolün yapacak bir şeyi yoktu,içeride olan paralarını tahsil etmek için mahkemeye başvurup kazandılar iett araçları dağıttı orada da kazandılar ötis sisteminden attı oda mahkemeye gitti onuda kazanırlar

Bu savaş petrol araçları full son sefer atıyorlar
Bir nevi yıldırma politikasi
Savaş petrol yılmaz. Sahibi erzurumlu şöförleri yılsa zaten yerine başka şöför getirebilir
79K'da bunu fark etmiştim.

Bilerek sabah ve gece 00:05 seferini savaş petrol aracına vermişler

Ekran görüntüsü 2026-02-14 154304.png

Ekran görüntüsü 2026-02-14 154137.png

Geri
Üst Alt