1/3
Bence oraya gitmezler. Çünkü 142B bile çok uzak kalıyor.Keşke daha fazla hatta geçseler.
76TM,HT48,BM gibi hatlara
Onların A bölgesi garajı Bakırköy Adliyesi'nin yanındaki boş park alanı.
Bence oraya gitmezler. Çünkü 142B bile çok uzak kalıyor.Keşke daha fazla hatta geçseler.
76TM,HT48,BM gibi hatlara
Rica ederim hocam. Bir tek C bölgesini tam ayarlayamadım. Çünkü her gün farklılaşma oluyor. Ama A ve B bölgelerini daha rahat, yaptım.Öyle zaten Yunus hocam çok güzel bir liste hazırlamış bütün araçlar uyuyor sıraya . O yüzden yarın hangi hatta hangi aracın olacağını anlayabiliyoruz . Teşekkürler @59Yunus34
17’ye verildi savaş petrolAslında full İETT çalışan hatlardan 17 hattına verilse şoförler için de iyi olur tamamen düz güzergah Pendik-Kadıköy arası. Hem 17 hattı için değişiklik olur 2015'ten beri İOAŞ çalışmıyor full olarak İETT'ye ait Otokar Kent 290LF çalışıyor.
Rica ederim hocam. Bir tek C bölgesini tam ayarlayamadım. Çünkü her gün farklılaşma oluyor. Ama A ve B bölgelerini daha rahat, yaptım.
1- Excel'de kopyala-yapıştır yaptım önce.
2- Sonra o kodları kontrol ettim Araç İETT'de.
3- C bölgesi için düzeltmeler yaptım. A ve B bölgeleri aynı.
4- Resim olarak yapıştırmak için Paint'e gönderdim.
5- Siteye gönder.
Bugünkü listeyi düne göre çok daha kısada yaptım. 20dk sürdü sadece.
Özel Halk otobüslerinde km başına ücret alınıyor o yüzden uzun hatlar onların lehine birşeyBir zaman sonra şoförler istemiyebilir çünkü benim bölgemde savaş araçları TM10 TM11 TM12 50V 50B hatlarında çalışıyordu özellikle TM hatları onlar için rahat ve kısa idi ve uzun hatlar aracın daha çok yıpranmasına sebep olur ama Savaş Petrol bunları umursamıyor Temsalar yıkık döküktü
Doğrudur. 8 gündür İOAŞ araçları çalışıyor.Bugün C-1664'ü 17 hattında gördüm. Böylelikle 10 yıl aradan sonra 17 hattına ilk kez İOAŞ gelmiş oldu.
17 hattında 3. ihale araçları 2013'de çalışmaya başlamışlardı rotasyonla. (C-1800 & C-1948 arası)Bugün C-1664'ü 17 hattında gördüm. Böylelikle 10 yıl aradan sonra 17 hattına ilk kez İOAŞ gelmiş oldu.
Evet 1 ve 2.ihale olarak ilk kez 17'de çalışmaya başlandı.Ama 1. ve 2. ihale araçları olarak 17 hattında bu araçların çalışması ilk olabilir, 2011'den sonra.
C kodlu olarak sadece C-1766 ile C-1773 arası kaldı sanırım. Bunlar hala 2012 Temsa.Belki tek tük eski araç vardır.
Bunlar Savaş Petrol'den ayrıldı galiba.C kodlu olarak sadece C-1766 ile C-1773 arası kaldı sanırım. Bunlar hala 2012 Temsa.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.