Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ve bu yeni kasadaki ön kapı-orta kapı arasında şöyle bir dizilim olmuş:
Yüksek 2'li.
Alçak 2'li ters.
2'li düz.
2'li düz.
2'li düz.
En çok merak ettiğim şeydi ön kapının arkası tekli mi, 1.5 mu, yoksa ikili mi olacak diye demek ikiliymiş. Otokar'da hep farklı farklı kullanıldı mesela 2010, 2011 ve 2012 model Otokar Kent 290LF'larda tekli koltuk var ön kapı arkasında, onun dışındaki 290LF ve LF'ların 2025'e kadar olanlarında 1.5 koltuk var, Kent XL'de ise ikili koltuk var.

Doğru. Otokar artık makyajsız üretmeyecek ama Kent'te keşke orta kapısı iki pencere arasında olsaydı.
1774964032938.webp

Keşke böyle olsaydı...

Doğru. Otokar artık makyajsız üretmeyecek ama Kent'te keşke orta kapısı iki pencere arasında olsaydı.
Ekli dosyayı görüntüle 130962
Keşke böyle olsaydı...
Bence müşteri şikayetleri doğrultusunda sonraki aylarda bu kapı dizilimine dönerler diye düşünüyorum. Satılan araç biraz aceleye gelmiş gibi görünüyor.

İZTAŞIT da yakın zamanda bu araçtan alacaktır diye tahmin ediyorum onun dışında. Atalay Otomotiv getirirse alırlar.

yurt dışından getirebilseler solaris alıcaklar

son araç alımlarında mercedes ve isuzu alındı tabii onlarda parçalı yarım yamalak şekilde alındı

mercedesler çeşitli hatlarda çalışırken isuzular ortalıkta yok belli 3 5 hat dışında 630 araç alımı muhabbeti dönüyordu bir aralar şimdilerde hiç ses çıkmıyor

izulaşın durumundan ve araçlarının halinden bahsetmiyorum bile

kemalpaşaya iztaşıt gelecekti aylar önce hala daha bir somut adım yok

yurt dışından getirebilseler solaris alıcaklar

son araç alımlarında mercedes ve isuzu alındı tabii onlarda parçalı yarım yamalak şekilde alındı

mercedesler çeşitli hatlarda çalışırken isuzular ortalıkta yok belli 3 5 hat dışında 630 araç alımı muhabbeti dönüyordu bir aralar şimdilerde hiç ses çıkmıyor

izulaşın durumundan ve araçlarının halinden bahsetmiyorum bile

kemalpaşaya iztaşıt gelecekti aylar önce hala daha bir somut adım yok
Solaris’in üretildiği Polonya bile Türkiye’den Otokar Kent alıyor. Kimse yurt dışından otobüs getirmez diye düşünüyorum.

Ayrıca Eshot’un 12 yıl öncesine dayanan Solaris davası var. 2014 yılında alınan Solaris’lerin yedek parça teminleri yapılamadığı için davalık olmuşlardı. O günden beri otobüs ithalatına sıcak bakmıyorlar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt