Bence satmayacak.Bence bu yıl yine çok satacak
Bence satmayacak.Bence bu yıl yine çok satacak
En çok merak ettiğim şeydi ön kapının arkası tekli mi, 1.5 mu, yoksa ikili mi olacak diye demek ikiliymiş. Otokar'da hep farklı farklı kullanıldı mesela 2010, 2011 ve 2012 model Otokar Kent 290LF'larda tekli koltuk var ön kapı arkasında, onun dışındaki 290LF ve LF'ların 2025'e kadar olanlarında 1.5 koltuk var, Kent XL'de ise ikili koltuk var.Ve bu yeni kasadaki ön kapı-orta kapı arasında şöyle bir dizilim olmuş:
Yüksek 2'li.
Alçak 2'li ters.
2'li düz.
2'li düz.
2'li düz.
Yeni Kent XL alımı olursa onlar da muhtemelen makjaylı olacakKent XL'ler gibi oldu.
Bence müşteri şikayetleri doğrultusunda sonraki aylarda bu kapı dizilimine dönerler diye düşünüyorum. Satılan araç biraz aceleye gelmiş gibi görünüyor.Doğru. Otokar artık makyajsız üretmeyecek ama Kent'te keşke orta kapısı iki pencere arasında olsaydı.
Ekli dosyayı görüntüle 130962
Keşke böyle olsaydı...
iztaşıt kooperatifleri ve eshot otokar alamamazlık yapar mı senceBence satmayacak.
Solaris’in üretildiği Polonya bile Türkiye’den Otokar Kent alıyor. Kimse yurt dışından otobüs getirmez diye düşünüyorum.yurt dışından getirebilseler solaris alıcaklar
son araç alımlarında mercedes ve isuzu alındı tabii onlarda parçalı yarım yamalak şekilde alındı
mercedesler çeşitli hatlarda çalışırken isuzular ortalıkta yok belli 3 5 hat dışında 630 araç alımı muhabbeti dönüyordu bir aralar şimdilerde hiç ses çıkmıyor
izulaşın durumundan ve araçlarının halinden bahsetmiyorum bile
kemalpaşaya iztaşıt gelecekti aylar önce hala daha bir somut adım yok
İş siyasete giriyor fakat muhalefet belediyelerinin Otokar ile aralarının iyi olduğunu düşünüyorumESHOT diyince aklıma hep Otokar geliyor. Adamlar hep Otokar alıyor.
Yine alırlar bence.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.