Omsı 2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan citymood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1773870429143.webp

Benim için biraz sıkıntılı gece yolculuğu oldu

Hiç böyle bir MAN görmemiştim, çakma gibi duruyor. :D

Bu arada Berlin 186 hattı eklentisinin çıkış tarihi yine açıklanmamış fakat Berlin X10 eklentisi sahipleri indirimli olarak alabilecekmiş bu eklentiyi. Tek hat içeriyor, tek yönü 45-50 dakika. Ama Berlin'de geçtiği ve Halycon Media gibi kendini ispatlamış bir firma geliştirdiği için önemli bence. Bir de sonuçta gerçekten alınma bir hatta gidiyoruz yani kurgusal bir harita değil, bu da önemli.

Önce şu C2 eklentisini düzeltsinler, açık ara en berbat eklentileri olabilir.
1773954940398.webp

Bu herhalde. Ben almadım bu eklentiyi ama yapımcı değil yayıncı olarak görünüyor Halycon. Tabii ciddi bir kalite sorunu varsa insanlardan para istemeleri tuhaf.

Bir de OMSI 2 ve OMSI 2 eklentileri yine indirimde. Zaten 14 Mart'ta bitmişti indirim. :D Bu sefer de 26 Mart son gün. OMSI 2'nin kendisi %30 indirimde. Eklentilerin indirim oranı ise %20 ile %60 arasında değişmekle birlikte çoğu %30 ve %40 düşmüş. Şaşırtıcı değil zaten.

Ekli dosyayı görüntüle 129125

Bu herhalde. Ben almadım bu eklentiyi ama yapımcı değil yayıncı olarak görünüyor Halycon. Tabii ciddi bir kalite sorunu varsa insanlardan para istemeleri tuhaf.

Bir de OMSI 2 ve OMSI 2 eklentileri yine indirimde. Zaten 14 Mart'ta bitmişti indirim. :D Bu sefer de 26 Mart son gün. OMSI 2'nin kendisi %30 indirimde. Eklentilerin indirim oranı ise %20 ile %60 arasında değişmekle birlikte çoğu %30 ve %40 düşmüş. Şaşırtıcı değil zaten.
aynen bu, zamanında 175 liraya almıştım, günümüz kurunda 400 lirayı geçiyor

bazı config ayarları çalışmıyor, yolcu kapasitesi az, hamburg skinleri bozuk

en azından webdiskteki mx200 c2 modu var daha kaliteli (ücretsiz)

Geri
Üst Alt