Araç yol boyu arıza verdi kapı arızasından motora kadar zar zor bitti seferimizEkli dosyayı görüntüle 129006
Benim için biraz sıkıntılı gece yolculuğu oldu
Araç nasılEkli dosyayı görüntüle 129006
Benim için biraz sıkıntılı gece yolculuğu oldu
Normal ücretsiz mod Hocam Man lion's city kadranlı cngli solo ve körüklü orta kaliteli bir araçAraç nasıl
Gerçek bir model.Caetano olarak geçiyor.Hiç böyle bir MAN görmemiştim, çakma gibi duruyor.![]()
Önce şu C2 eklentisini düzeltsinler, açık ara en berbat eklentileri olabilir.Halycon Media gibi kendini ispatlamış bir firma
Önce şu C2 eklentisini düzeltsinler, açık ara en berbat eklentileri olabilir.
aynen bu, zamanında 175 liraya almıştım, günümüz kurunda 400 lirayı geçiyorEkli dosyayı görüntüle 129125
Bu herhalde. Ben almadım bu eklentiyi ama yapımcı değil yayıncı olarak görünüyor Halycon. Tabii ciddi bir kalite sorunu varsa insanlardan para istemeleri tuhaf.
Bir de OMSI 2 ve OMSI 2 eklentileri yine indirimde. Zaten 14 Mart'ta bitmişti indirim.Bu sefer de 26 Mart son gün. OMSI 2'nin kendisi %30 indirimde. Eklentilerin indirim oranı ise %20 ile %60 arasında değişmekle birlikte çoğu %30 ve %40 düşmüş. Şaşırtıcı değil zaten.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.