manavkuyuda bir site otobüs o sitenin olduğu yere gidiyordu sanırsamtaşkent neresi ?
manavkuyuda bir site otobüs o sitenin olduğu yere gidiyordu sanırsamtaşkent neresi ?
2011 yandex görüntülerinde çamlık camisinin az altında bir durak görünüyor. Bugün burası homeros bulvarı kavşağı içinde kalıp tamamen yıkılmış. Belki orası olabilir@KSakin35 @Caracalla hocam eskiden 37 Güven-Gümrük hattı varmış daha sonra 38 ile birleşip 838 olmuş da onun (yani 37'nin son durağı )günümüzde tam olarak neresi onu bulamadım da
tamam hocam. Ben de Kreş durağının oralarda arıyorum2011 yandex görüntülerinde çamlık camisinin az altında bir durak görünüyor. Bugün burası homeros bulvarı kavşağı içinde kalıp tamamen yıkılmış. Belki orası olabilir
Market ve köşe duraklarını bulamadım
Ekli dosyayı görüntüle 129893
Ekli dosyayı görüntüle 129894
Temsa boyalarının solmaya başladığı zamanlar. Araçlar en sonunda bir acayip olmuştu pis sarı veya bembeyaz dolaşıyorlardı.13-174
hala daha iyi bakılmıyor temsalar zangır zangır titriyorTemsa boyalarının solmaya başladığı zamanlar. Araçlar en sonunda bir acayip olmuştu pis sarı veya bembeyaz dolaşıyorlardı.
Bunun bakımla alakası yoktu neredeyse hepsi aşağıdaki hale gelmişti. Otobüslerin boyası sticker olunca böyle oluyor. Bir 2024 Conecto da yavaştan solmaya başlamış hatta.hala daha iyi bakılmıyor temsalar zangır zangır titriyor
Bir 2024 Conecto da yavaştan solmaya başlamış hatta.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.