Kuzey Lefkoşa'da gerçekten otobüs yok mu?Kıbrısa versinler kktcde toplu taşıma neredeyse yok
Kuzey Lefkoşa'da gerçekten otobüs yok mu?Kıbrısa versinler kktcde toplu taşıma neredeyse yok
lefkoşa'da var. diğer yerlerde görmedim reklamına rağmen. araba ucuz olduğu için toplu taşımanın yüzüne bakılmıyor sanırımKuzey Lefkoşa'da gerçekten otobüs yok mu?
Nüfus da az.lefkoşa'da var. diğer yerlerde görmedim reklamına rağmen. araba ucuz olduğu için toplu taşımanın yüzüne bakılmıyor sanırım
Belediyenin işlettiği yok hepsi minibüs. Birkaç merso ve bmc adanın ana hat ulaşımını kurtarır.Kuzey Lefkoşa'da gerçekten otobüs yok mu?
Zaten kilometreler de az, şehiriçi tip otobüs adayı uçtan uca götürür.Belediyenin işlettiği yok hepsi minibüs. Birkaç merso ve bmc adanın ana hat ulaşımını kurtarır.
Ben citiport görmüştüm transitturkey’de.Belediyenin işlettiği yok hepsi minibüs. Birkaç merso ve bmc adanın ana hat ulaşımını kurtarır.
34 nolu koop olur da 43 nolu koop biraz zor.İztaşıta hibe edilemez mi onlar içinde iyi olabilir. 675 800 gibi hatlara daha fazla araç verilir.
ESHOT’un denetiminde taşımacılık yapıldığı için hiç sanmıyorum. Ama ayrıdan 0 araç alımı gerekiyorİztaşıta hibe edilemez mi onlar içinde iyi olabilir. 675 800 gibi hatlara daha fazla araç verilir.
Belediyenin bunu kendisi çoktan yapması gerekirken minibusculerin istemelerini mi beklemisler ciddenMinibüsçülerden Büyükşehir’e entegrasyon çağrısı: İzmirimkart’la yolcu taşıyalım!
İztaşıt projesi ile yapılıyor zaten ama son bir kaç ayda entegrasyon aksadı bakalım torbalıya gelecek deniyor ama bir haber yokBelediyenin bunu kendisi çoktan yapması gerekirken minibusculerin istemelerini mi beklemisler cidden
Tüm büyükşehirlerde umarım ulaşım kartı ile minibüslere binilir
inşallah keşke cana geleceğine mala gelseymiş kazanın olduğu yol çok ıssız en azından zamanında yetişebilmişler inşallah şöfor hayati tehlikeyi atlatabilir sağ salimİnşallah bir daha böyle ölümlü kazalar gerçekleşmez.
sağ tarafta kalan petek kafe iptal edilse ve ileride kalan siren kafenin olduğu yerde otobüs garajına çevrilse olmaz mı?Yarın Bornova metroda kaos olacağı belli. Muhtemelen Bornova’da peronlar yetersiz kaldığı için peronları büyütecekler.
Ben şu anda Doğanlar’dan aynı yerden kalkıp Yeşil Köşk’ten direkt Evka-3’e gidecek diye anladım. Bu durumda hat başına 3-4 otobüs takviye edilmesi gerekecek. Yeni güzergah detayı verilmemiş ama 2 gündür otobüsler Mevlana içine girmediğinden kaos vardı.
Neden diğer kapının oradaki kaldırım yerine otobüs durağı yapmıyorlar?Yarın Bornova metroda kaos olacağı belli. Muhtemelen Bornova’da peronlar yetersiz kaldığı için peronları büyütecekler.
Ben şu anda Doğanlar’dan aynı yerden kalkıp Yeşil Köşk’ten direkt Evka-3’e gidecek diye anladım. Bu durumda hat başına 3-4 otobüs takviye edilmesi gerekecek. Yeni güzergah detayı verilmemiş ama 2 gündür otobüsler Mevlana içine girmediğinden kaos vardı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.