bucanın otobüs ağı daha geniş olsada trafikten otobüsler gidemiyor o nedenlede bu bölgenin ulaşımı daha iyiUlaşım anlamında mı?
bucanın otobüs ağı daha geniş olsada trafikten otobüsler gidemiyor o nedenlede bu bölgenin ulaşımı daha iyiUlaşım anlamında mı?
4ü otokar 5i procityi 1i temsa olur. (Umarım olmaz)o kadar test aracı geliyor
ama somut bir söz, açıklama vs. Yok
herhalde yazın birkaç araç yanınca alım konusu açılır artık
İsuzu aldılar yeni serilerin hepsi Mersinli garajda yatıyor çalıştığını görmedim.2025tw ekstra aldılar yine2024 de alınan Mercedes conectolsr ve isuzulardan neden bir daha alinmadı?
İnşallah 100 solo bmc 100 solo temsa 100 solo otokar (300 solo) 100 körüklü mercedes 100 körüklü man (200 körüklü) 30 Isuzu midibüs 50 elektrikli bozankaya ve 50 elektrikli karsan alınır.2 senedir 630 otobüs diyorlar yok. İstanbuldan önce araç alınır diye düşündüm o da olmuyor. Otokar gelirse vallahi garajı basıcam bu sefer adam gibi bir otobüs lazım otokar zatem yanmaktan başka bir şey yapmıyor. Procityler sağı solu belli değil solo olarak Eshotun en iyi aracı Manı saymazsak Bmc belde.
Çalışıyor hepsi 501-699-668-58 bir de adliye servisinde oluyor gece de 204'te çalışıyorlar. Bazen 662, çok nadir 154 - 317 - 315 girdiği oluyorİsuzu aldılar yeni serilerin hepsi Mersinli garajda yatıyor çalıştığını görmedim.2025tw ekstra aldılar yine
Ben pik saatlerde bile Mersinli garajda görüyorum gerekli hatlara desteğe girebilir özellikle Halkapınar hatlarına.Çalışıyor hepsi 501-699-668-58 bir de adliye servisinde oluyor gece de 204'te çalışıyorlar. Bazen 662, çok nadir 154 - 317 - 315 girdiği oluyor
315e ne zaman isuzu girdi?Çalışıyor hepsi 501-699-668-58 bir de adliye servisinde oluyor gece de 204'te çalışıyorlar. Bazen 662, çok nadir 154 - 317 - 315 girdiği oluyor
Bayramın 2. günü sanırım315e ne zaman isuzu girdi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.