İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
2 senedir 630 otobüs diyorlar yok. İstanbuldan önce araç alınır diye düşündüm o da olmuyor. Otokar gelirse vallahi garajı basıcam bu sefer adam gibi bir otobüs lazım otokar zatem yanmaktan başka bir şey yapmıyor. Procityler sağı solu belli değil solo olarak Eshotun en iyi aracı Manı saymazsak Bmc belde.

İnşallah 300 solo bölünmüş bir biçimde 100 solo bmc 100 solo temsa 100 solo otokar alınır
200 körüklü ise bölünmüş bir biçimde 100 körüklü mercedes 100 körüklü man alınır midibüsler desen Isuzu olcak o kesin elektrikliler bölünmüş bir biçimde 50 bozankaya 50 karsan alınır.

2 senedir 630 otobüs diyorlar yok. İstanbuldan önce araç alınır diye düşündüm o da olmuyor. Otokar gelirse vallahi garajı basıcam bu sefer adam gibi bir otobüs lazım otokar zatem yanmaktan başka bir şey yapmıyor. Procityler sağı solu belli değil solo olarak Eshotun en iyi aracı Manı saymazsak Bmc belde.
İnşallah 100 solo bmc 100 solo temsa 100 solo otokar (300 solo) 100 körüklü mercedes 100 körüklü man (200 körüklü) 30 Isuzu midibüs 50 elektrikli bozankaya ve 50 elektrikli karsan alınır.

İsuzu aldılar yeni serilerin hepsi Mersinli garajda yatıyor çalıştığını görmedim.2025tw ekstra aldılar yine
Çalışıyor hepsi 501-699-668-58 bir de adliye servisinde oluyor gece de 204'te çalışıyorlar. Bazen 662, çok nadir 154 - 317 - 315 girdiği oluyor

Konu sahibi
Çalışıyor hepsi 501-699-668-58 bir de adliye servisinde oluyor gece de 204'te çalışıyorlar. Bazen 662, çok nadir 154 - 317 - 315 girdiği oluyor
Ben pik saatlerde bile Mersinli garajda görüyorum gerekli hatlara desteğe girebilir özellikle Halkapınar hatlarına.

İzmir Üçkuyular (Fahrettin Altay) - Karaburun dolmuş fiyatları 2025 yılında güncellenmiştir. Yaklaşık 100 km'lik bu uzun güzergah için
tam bilet fiyatı 150 TL - 200 TL bandında yer almaktadır. En güncel fiyatlar ve detaylı saat bilgisi için Karaburun Minibüsçüler Kooperatifi ile iletişime geçebilirsiniz.

• Fiyatlar: Mesafe uzunluğu nedeniyle yüksek olabilir.
  • Kalkış Yeri: Üçkuyular Fahrettin Altay Aktarma Merkezi civarı.

Geri
Üst Alt