İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzban olmasına rağmen 800 gibi hatlar var ise buda mantıklı olabilir bence. Çünkü sadece gaziemir olarak düşünülmemeli karabağlar yolcusu 515 ile yeşildereye gelen buca yolcusuda kullanır gaziemir bostanlı hattını.
hocam 800 burada olmazsa izmir izmir olmaz her adımınız yeni delhide gibi olurdu 800ü metrobüs gibi düşünmemiz lazım

hocam 800 burada olmazsa izmir izmir olmaz her adımınız yeni delhide gibi olurdu 800ü metrobüs gibi düşünmemiz lazım
Keşke Menemen - Halkapınar Metro hattı da açılsa o zaman hem insanlar izban kullanmak zorunda kalmaz hem de 800'ün yoğunluğu biraz bu hatta kayar. 800 aktarma hattı olarak iyi değil (tarifesi C zaten o ayrı bir konu) ama bu hat çok iyi olur metroya aktarma yapmak için en az Bölge istasyonuna kadar gidilmesi gerekiyor.

428 pişmanlıktır 912'den indim 20 dakikadır 428 bekliyorum keşke Egekent aktarmaya gidip 128 bekleseydim 10 dakika beklemeyeyim diye 20 hatta 25 dakika beklemiş olacağım gelen çakılı gelecek kesin uygulamada CPC plakalı 428 gösteriyordu sanırım yanlış gösterdi o araç gelmedi.

Konu sahibi
O gelmedi de arkasında da 2021 körüklü otokar vardı o da gelmedi anlamadım bu işi yarım saattir bekliyorum önceki gelenden hesap yaparsak 40 dakikadır 428 geçmedi.
Hocam böyle şeyleri bende hiç sevmem daha hızlı gidicem diye daha yavaş gittiğim çok oldu ama sizin olay ilginç siz şimdi başla otobüse binsenşz Kesin anında arkadan belirir yalnız imkan varsa dolmuşa binin bence 1 saati bulabilir binemezsiniz çünkü muhtemelen.

Hocam böyle şeyleri bende hiç sevmem daha hızlı gidicem diye daha yavaş gittiğim çok oldu ama sizin olay ilginç siz şimdi başla otobüse binsenşz Kesin anında arkadan belirir yalnız imkan varsa dolmuşa binin bence 1 saati bulabilir binemezsiniz çünkü muhtemelen.
595 gelirse ona binip 128'e bineceğim.

dolmuş yokki burada

Bende bilmediğim için sordum hayatımda oralara gitmedim çok bilgim yok siz ne diyorsunuz o kadar biliyorum :)
buraların Buca,Karabağlar civarından daha iyi olduğunu düşünüyorum özellikle Ulukent,Egekent-2 çok güzel ama Koyundere için aynısını söyleyemem maalesef.

buraların Buca,Karabağlar civarından daha iyi olduğunu düşünüyorum özellikle Ulukent,Egekent-2 çok güzel ama Koyundere için aynısını söyleyemem maalesef.
BUCA?
Denize kıyısı olmadan denizde yüzebilirsiniz(şiddetli yağmurda?

Konu sahibi
249 GIF
Bornova lı couch potato Atabey in maks İzmir bilgisi

Geri
Üst Alt