1/3
@59Yunus34 Hocam Eyüpsultan ilçesini yorumladınız mı
Orarlarda Çok Otobüs Fotoları Çeken Var Ya AbiBende gidip Galata kulesi civarında bol bol fotoğraf çekmek istiyorum ama korkuyorum . En çok gidebileceğim Karaköy iskelesi ve civarı
Kustepe-çeliktepe aynı muhitlerÇeliktepe de tehlikeli biryer
Fsmnin yanına Armutluyada koymalıydınız hala bazı olaylar oluyormuşistanbul da artık tekinsiz yerler oldukça azaldı bundan bi 10 15 sene gidecek olursam 10 adet mahalle sayarim;
1) Gazi mahallesi
2) nurtepe
3)kuştepe
4) sarigazi
5) Sarıyer fsm Mahallesi
6) florya-cennet-kucukcekmece
7) Maltepe gülsuyu
8) fikirlere
9) sirintepe-kuştepe- tarlabaşi-taksim
10) Sultanbeyli
olarak gider buralarda insanlarımız vefat etmiştir otobuslerimiz kundaklanmistir hergun ayrı operasyon görmüştür. Şu anda o kadar olmasa bile hala vardır.
Fsm yazarken aynı bölgeyi kastettim zaten oranının ismi fsm Mahallesi olarak geçer ancak armutlu olarak anılırFsmnin yanına Armutluyada koymalıydınız hala bazı olaylar oluyormuş
Aslında daha önceden her ikisinide küçük ile büyük armutlu olarak ayırıyorlar Akat sakinleriFsm yazarken aynı bölgeyi kastettim zaten oranının ismi fsm Mahallesi olarak geçer ancak armutlu olarak anılır
Valla Sultanbeylide Yaşıyorum Burada Biraz Kekolar Var Sadece Hele O Gölet Parkında Çok Gece Saatlere Kadar Durmayın Tavsiyem Size Ama Çokda Suça Meilimi Yok Gibi İnsan Çevresiistanbul da artık tekinsiz yerler oldukça azaldı bundan bi 10 15 sene gidecek olursam 10 adet mahalle sayarim;
1) Gazi mahallesi
2) nurtepe
3)kuştepe
4) sarigazi
5) Sarıyer fsm Mahallesi
7) Maltepe gülsuyu
8) fikirtepe
10) Sultanbeyli
olarak gider buralarda insanlarımız vefat etmiştir otobuslerimiz kundaklanmistir hergun ayrı operasyon görmüştür. Şu anda o kadar olmasa bile hala vardır.
Fsm bölgesi, Sarıyer,Beşiktaş kesişim noktası gecekondu bölgesi terör örgütünün bulunduğu yerlerdi şu anda bitmiş vaziyette az da olsa varAslında daha önceden her ikisinide küçük ile büyük armutlu olarak ayırıyorlar Akat sakinleri
Evet az çok biliyorum oraları sıkıntılı yerler daha önceden polislerin küçük bir kızı öldürdüğü olaylarını okumuştumFsm bölgesi, Sarıyer,Beşiktaş kesişim noktası gecekondu bölgesi terör örgütünün bulunduğu yerlerdi şu anda bitmiş vaziyette az da olsa var
Florya nasıl tekinsiz olabilir?istanbul da artık tekinsiz yerler oldukça azaldı bundan bi 10 15 sene gidecek olursam 10 adet mahalle sayarim;
1) Gazi mahallesi
2) nurtepe
3)kuştepe
4) sarigazi
5) Sarıyer fsm Mahallesi
7) Maltepe gülsuyu
8) fikirtepe
10) Sultanbeyli
Florya,cennet,kucukcekmece o zamanlar kötü aniliyordu florya derken villaların olduğu yerler değil bu aradaFlorya nasıl tekinsiz olabilir?
Florya gayet sakin bir yer.
Ataköy-Şirinevler gibi düşünelim.
Ama Florya sahili için de iyi yer diyemem. Kapkaç olayları oluyor.
İnsanlarda Florya deyince elit kısımı anlıyor doğal olarak ama o zamanlar bu olaylar normal idi çoğu yerde çıkıyorduFlorya,cennet,kucukcekmece o zamanlar kötü aniliyordu florya derken villaların olduğu yerler değil bu arada
Örnek olarak bir haber linki bıraktım
Aynen öyle tekinsiz yer olarak belirttiğim yerlerde artık rutin hale gelmiştiİnsanlarda Florya deyince elit kısımı anlıyor doğal olarak ama o zamanlar bu olaylar normal idi çoğu yerde çıkıyordu
Ek olarak okmeydani ve Çağlayan bölgesini unutmuşum onuda ekleyelimistanbul da artık tekinsiz yerler oldukça azaldı bundan bi 10 15 sene gidecek olursam 10 adet mahalle sayarim;
1) Gazi mahallesi
2) nurtepe
3)kuştepe
4) sarigazi
5) Sarıyer fsm Mahallesi
7) Maltepe gülsuyu
8) fikirtepe
10) Sultanbeyli
Kesinlikle katılıyorum. Biz Çağlayanda yeni bir ev almıştık dün eve bakmaya gittiğimizde karşılaştığım manzara beni çok üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı, orada isteyerek yaşayan insanın bence aklından zoru vardır, mecbur kalmadıkça gitmeyin gerçekten de boktan bir yer maalesef yaşayanlara üzülüyorumEk olarak okmeydani ve Çağlayan bölgesini unutmuşum onuda ekleyelim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.