İstanbul'un En Tekinsiz Yerleri

istanbul da artık tekinsiz yerler oldukça azaldı bundan bi 10 15 sene gidecek olursam 10 adet mahalle sayarim;
1) Gazi mahallesi
2) nurtepe
3)kuştepe
4) sarigazi
5) Sarıyer fsm Mahallesi
6) florya-cennet-kucukcekmece
7) Maltepe gülsuyu
8) fikirtepe
9) sirintepe-kuştepe- tarlabaşi-taksim
10) Sultanbeyli

olarak gider buralarda insanlarımız vefat etmiştir otobuslerimiz kundaklanmistir hergun ayrı operasyon görmüştür. Şu anda o kadar olmasa bile hala vardır.

istanbul da artık tekinsiz yerler oldukça azaldı bundan bi 10 15 sene gidecek olursam 10 adet mahalle sayarim;
1) Gazi mahallesi
2) nurtepe
3)kuştepe
4) sarigazi
5) Sarıyer fsm Mahallesi
7) Maltepe gülsuyu
8) fikirlere
10) Sultanbeyli

olarak gider buralarda insanlarımız vefat etmiştir otobuslerimiz kundaklanmistir hergun ayrı operasyon görmüştür. Şu anda o kadar olmasa bile hala vardır.
Fsmnin yanına Armutluyada koymalıydınız hala bazı olaylar oluyormuş

1) Gazi mahallesi
2) nurtepe
3)kuştepe
4) sarigazi
5) Sarıyer fsm Mahallesi
7) Maltepe gülsuyu
8) fikirtepe
10) Sultanbeyli

Valla Sultanbeylide Yaşıyorum Burada Biraz Kekolar Var Sadece Hele O Gölet Parkında Çok Gece Saatlere Kadar Durmayın Tavsiyem Size Ama Çokda Suça Meilimi Yok Gibi İnsan Çevresi 🤷🏻‍♂️

Fsm bölgesi, Sarıyer,Beşiktaş kesişim noktası gecekondu bölgesi terör örgütünün bulunduğu yerlerdi şu anda bitmiş vaziyette az da olsa var
Evet az çok biliyorum oraları sıkıntılı yerler daha önceden polislerin küçük bir kızı öldürdüğü olaylarını okumuştum

1) Gazi mahallesi
2) nurtepe
3)kuştepe
4) sarigazi
5) Sarıyer fsm Mahallesi
7) Maltepe gülsuyu
8) fikirtepe
10) Sultanbeyli

Florya nasıl tekinsiz olabilir?

Florya gayet sakin bir yer.

Ataköy-Şirinevler gibi düşünelim.

Ama Florya sahili için de iyi yer diyemem. Kapkaç olayları oluyor.

Florya nasıl tekinsiz olabilir?

Florya gayet sakin bir yer.

Ataköy-Şirinevler gibi düşünelim.

Ama Florya sahili için de iyi yer diyemem. Kapkaç olayları oluyor.
Florya,cennet,kucukcekmece o zamanlar kötü aniliyordu florya derken villaların olduğu yerler değil bu arada
Örnek olarak bir haber linki bıraktım

İnsanlarda Florya deyince elit kısımı anlıyor doğal olarak ama o zamanlar bu olaylar normal idi çoğu yerde çıkıyordu

1) Gazi mahallesi
2) nurtepe
3)kuştepe
4) sarigazi
5) Sarıyer fsm Mahallesi
7) Maltepe gülsuyu
8) fikirtepe
10) Sultanbeyli

Ek olarak okmeydani ve Çağlayan bölgesini unutmuşum onuda ekleyelim

Ek olarak okmeydani ve Çağlayan bölgesini unutmuşum onuda ekleyelim
Kesinlikle katılıyorum. Biz Çağlayanda yeni bir ev almıştık dün eve bakmaya gittiğimizde karşılaştığım manzara beni çok üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı, orada isteyerek yaşayan insanın bence aklından zoru vardır, mecbur kalmadıkça gitmeyin gerçekten de boktan bir yer maalesef yaşayanlara üzülüyorum

Konu sahibi
İstanbul'un Eyüpsultan ilçesine bağlı Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi'nde yer alan bir kuyumcuda saat 11.30 sıralarında soygun girişimi yaşandı. Kuyumcunun önüne ciple gelen silahlı 4 şüpheliden biri araçta beklerken, 3 kişi hızla içeri girdi. Kuyumcu Mustafa K.'nin soygunu engellemek için kendini savunması üzerine arbede çıktı.

Konu sahibi

İnanılır gibi değil Beşiktaş da da olabiliyormuş böyle şeyler . Tabi istisna sürekli olmaz Beşiktaş'da . 3 kişi bir kişiye saldırmış​

"Beşiktaş'ta trafik kavgası cinayetle bitti: Araçtan indirip öldürdüler​

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde trafikte yol verme nedeniyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Araçtan zorla indirilen yaşlı sürücü ve yanındaki yolcu darbedildi. Olayda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişinin ise komaya girdiği öğrenildi."​

Geri
Üst Alt