1/3
Genelde oralar yoğun olduğu için sıkıntılı değil ama bazenleri ergen erkeklerin kavga ettiği yerleri oluyor çevresindeki mevcut liselerden
ben o t5'e yürüme kısmını yapamıyorum otobüse binip öyle t5'e entegre oluyrumKaraköy’e genelde M2 den Şişhane ile Bankalar Caddesinden aşağı inip aırduo için malzeme alıyordum sonra köprüden T5 e biniyordum şu ana kadar bir soruna rastlamadım
Biraz gereksiz uraş hocam o köprüyü bence hava güzelken yürümek güzelben o t5'e yürüme kısmını yapamıyorum otobüse binip öyle t5'e entegre oluyrum
Orası temizlenmemişmiydi?Gazi mahallesi
Uyuşturucu dışında hırt sorunu var ve yabancı nufüs daha fazla en son Vega Avm gittiğimizde halk kitlesi vasattıOrası temizlenmemişmiydi?
yabancı nüfus dediğin (suri suri afgan) mıUyuşturucu dışında hırt sorunu var ve yabancı nufüs daha fazla en son Vega Avm gittiğimizde halk kitlesi vasattı
evet. eminönünde mesela bir sürü turizm polisi var.Neden korkuyorsunuz Emre Bey? Galata kulesi ve çevresi turistik olarak bilinir ve çok fotoğraf çekilen insan gördüm.
Evet beni yabancı nufüs hal ve hareketleri ilgilendirir paşa paşa otursun sıkıntı yolyabancı nüfus dediğin (suri suri afgan) mı
bu dediğiniz yerlerde bıçaklanmamızın ihtimali yüzde kaç?Evet beni yabancı nufüs hal ve hareketleri ilgilendirir paşa paşa otursun sıkıntı yol
%60 ama günümüz Türkiye’sinde bir hırt ile göz göze gelirsen neresi olursa olsun bıçaklanıyorsunbu dediğiniz yerlerde bıçaklanmamızın ihtimali yüzde kaç?![]()
1 sene Cihangir de yaşadım 2005 te kötü olaylara şahit oldum . Beyoğlu civarında kapkaç olayları inanılmaz .Neden korkuyorsunuz Emre Bey? Galata kulesi ve çevresi turistik olarak bilinir ve çok fotoğraf çekilen insan gördüm.
Komik olan ne @Rime Hocam aksine üzülmeniz gerekir%60 ama günümüz Türkiye’sinde bir hırt ile göz göze gelirsen neresi olursa olsun bıçaklanıyorsun
Ülkemizde maksimimum hukuk sistemi hapiste yattığında daha iyi muamele görüyorlarhırt deyince bi müzik aklıma geldi gülesim geldi.
[automerge]1770405399[/automerge]
Sonra Hırt dediğiniz kişiler SSÇ 'den Cezaları azalırolan cana olur.
Turist yoğunluğu fazla olan yerde tabii bu olaylar Taksimde bir Galata Kğlesi ile İstiklal Caddesinde belli bir saate kadar durmayacaksın benimde çok hoşuma gitmeyen yerlerNeyse siz yine de dikkatli olun . Belki kısa bir süre için cesaret edip gidebiliim Galata kulesi yakınlarına bakalım . Gidersem de Karaköy'den taksi ile giderim .
"İstanbul Beyoğlu’nda Mısırlı bir turist, kaldırımda yürürken kapkaça uğradı. Hırsız, turistin elindeki çantayı kaptıktan sonra kaçtı. Turistin şikayeti üzerine polis, kamera görüntülerinden sonra 2 şüpheliyi yakaladı."
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.