İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

İnşlallah yenilenirler çok gürültülüler.🤝🤝🤝
M8 dışında sanırım gürültüsüz metro hattı yok İstanbulda...

M7 ve M5'te fena değil az ses çıkıyor...

Ama yeni teknolojilerle ses sorunu kalkıyor.
2020 sonrası hiçbir metro modelinde gürültü sorunu olmayacaktır ztn. (örn: M8)

M8 dışında sanırım gürültüsüz metro hattı yok İstanbulda...

M7 ve M5'te fena değil az ses çıkıyor...

Ama yeni teknolojilerle ses sorunu kalkıyor.
2020 sonrası hiçbir metro modelinde gürültü sorunu olmayacaktır ztn. (örn: M8)
En çok can alıcı ses M4’de ama

Merhaba

Farklı bir konu açmak istemedim. Ama merak ettiğim bir şey var. Trafik ışıkları. Bu ışıklara tuhaf bir şey olmaya başladı. Kırmızıda bekliyorsunuz. Işık sarıya dönüyor. Siz yeşil yanacak diyerek hareket etmek için hazırlanıyorsunuz ve hooop. Işık tekrar kırmızıya dönüyor.

Nerde oldu öyle bişey. Ben hiç görmedim demeyin. Çünkü araç kameram ile belgeledim. Bağcılar dereyolunda gerçekleşti. Aynı işyerinde çalıştığımız bir arkadaşıma da Yenibosna'da denk gelmiş.

Neden böyle oluyor? Işıklar mı arızalanıyor? Yoksa birisi bir şeyler mi deniyor?

Merhaba

Farklı bir konu açmak istemedim. Ama merak ettiğim bir şey var. Trafik ışıkları. Bu ışıklara tuhaf bir şey olmaya başladı. Kırmızıda bekliyorsunuz. Işık sarıya dönüyor. Siz yeşil yanacak diyerek hareket etmek için hazırlanıyorsunuz ve hooop. Işık tekrar kırmızıya dönüyor.

Nerde oldu öyle bişey. Ben hiç görmedim demeyin. Çünkü araç kameram ile belgeledim. Bağcılar dereyolunda gerçekleşti. Aynı işyerinde çalıştığımız bir arkadaşıma da Yenibosna'da denk gelmiş.

Neden böyle oluyor? Işıklar mı arızalanıyor? Yoksa birisi bir şeyler mi deniyor?
Kısa devre yapıyor olabilir

Videoyu yükledim. 35. saniye civarında kırmızı ışıklara geliyoruz. Bir kaç saniye sonra dediğim şey gerçekleşiyor. Arkadaşıma da başka bir semtte başka ışıklarda denk gelmiş.

Konu sahibi
Ne zaman zincirlikuyu metrobüse otobüsle gitsem

4. Levent - Fabrikalar duraklarından sonraki "Zincirlikuyu ve Zincirlikuyu Metrobüs" duraklarında 3 şeritli yolda ya orta şeritte ya da en sol şeritte indiriliyoruz. Trafiği bahane edip durağa yakın şeride hiç girmediler.

Hatta kodunu vermeyeyim 63 hattında zincirlikuyu metrobüste en sol şeritte akan trafikte bırakıldık. Sağ olsun araçlar bekledi kaldırıma geçmemize izin verdiler

Videoyu yükledim. 35. saniye civarında kırmızı ışıklara geliyoruz. Bir kaç saniye sonra dediğim şey gerçekleşiyor. Arkadaşıma da başka bir semtte başka ışıklarda denk gelmiş.

Fazlar yanlış düzenlenmiş veya çakışıyor olabilir, belki de bir kontrolör arızası vardır.

Son düzenleme:
Konu sahibi

Yalandan kim ölmüş derler. Biz neyin doğru olduğunu gayet biliyoruz. Gösterişe karnımız tok.
Güleryüz'e benziyor. Pardon Procity TR'miş

Boş ve rahattı demiş. Umarım okul çıkışlarında da dener. Çok fazla okuldan geçiyor hat. Tabiri caizse her seferinde otobüsün tavanında gidiyorum.

Bir kaç kere ise Söğütlüçeşme Köprüsünde orta veya arka kapıdan binmek zorunda kalmıştım :D

yav adam en trafikli hatlardan birine binmiş daha ne istiyosunuz:D

Acaba kaç durak gidip indi? K.s.s hastanesi - zeytinburnu arası full gittiyse helal olsun, kral adam:ROFLMAO:
Kesinlikle hiç samimi değil. Ben de tamamen şov peşinde olduğunu düşünüyorum.

Örneğin, B-072'nin kaptanının temizliği sayesinde kameralara oynayarak bir ton prim yaptı.

İsterse tüm hatlarda yolculuk etsin, benim gözümde değeri sıfır.

Kesinlikle hiç samimi değil. Ben de tamamen şov peşinde olduğunu düşünüyorum.

(Örneğin, B-072'nin kaptanının temizliği sayesinde kameralara oynayarak bir ton prim yaptı.)
ünlü olmak için yaptıgını sanmıyorum.

Muhtemeken hiperaktif biri ve ofiste durmak yerine sahada olmayı seviyor. (y)

Geri
Üst Alt