1/3
Ne bileyim, bende gösteriş meraklısıymış gibi bir izlenim bıraktı. Her hareketini çok yapmacık buluyorum.ünlü olmak için yaptıgını sanmıyorum.
Muhtemeken hiperaktif biri ve ofiste durmak yerine sahada olmayı seviyor.![]()
Ne bileyim, bende gösteriş meraklısıymış gibi bir izlenim bıraktı. Her hareketini çok yapmacık buluyorum.ünlü olmak için yaptıgını sanmıyorum.
Ara ara Conecto’ya da biniyor.Güleryüz'e benziyor. Pardon Procity TR'miş
Boş ve rahattı demiş. Umarım okul çıkışlarında da dener. Çok fazla okuldan geçiyor hat. Tabiri caizse her seferinde otobüsün tavanında gidiyorum.
Bir kaç kere ise Söğütlüçeşme Köprüsünde orta veya arka kapıdan binmek zorunda kalmıştım![]()
Katılıyorum. Hat katliamı yapılan bölgelere de bir uğrasın bakalım.Pik saatlerde otobüse binsin de başkanlığını görelim öyle boş saatlerde otobüslere binerek fotoğraf çektirmeye benzemez bu işler
Her görüşten (!) Yanındaki kişiyle bilerek poz vermiş.
Yalandan kim ölmüş derler. Biz neyin doğru olduğunu gayet biliyoruz. Gösterişe karnımız tok.
Pr çalışması arac özel olarak tasarlanmış bir şekilde gidiyoryav adam en trafikli hatlardan birine binmiş daha ne istiyosunuz
Acaba kaç durak gidip indi? Full gittiyse helal olsun, kral adam![]()
Olur mu öyle şey iett nin işi mi bu (!)Hafta içi saat 10 da fotoğraf çekip yüklemek ile olmuyor İrfan efendi Sabah 7 simde bir Alibeyköy Metro hatlarını turla
Olmaz iettnin işi değil bu (!)Güleryüz'e benziyor. Pardon Procity TR'miş
Boş ve rahattı demiş. Umarım okul çıkışlarında da dener. Çok fazla okuldan geçiyor hat. Tabiri caizse her seferinde otobüsün tavanında gidiyorum.
Bir kaç kere ise Söğütlüçeşme Köprüsünde orta veya arka kapıdan binmek zorunda kalmıştım![]()
Katiliyorum.Kesinlikle hiç samimi değil. Ben de tamamen şov peşinde olduğunu düşünüyorum.
Örneğin, B-072'nin kaptanının temizliği sayesinde kameralara oynayarak bir ton prim yaptı.
İsterse tüm hatlarda yolculuk etsin, benim gözümde değeri sıfır.
Tam tersine pr için yapıyor on plana çıkmak istiyor ki genel sekreter olabilsinünlü olmak için yaptıgını sanmıyorum.
Pr çalışmasıNe bileyim, bende gösteriş meraklısıymış gibi bir izlenim bıraktı. Her hareketini çok yapmacık buluyorum.
BinmezPik saatlerde otobüse binsin de başkanlığını görelim öyle boş saatlerde otobüslere binerek fotoğraf çektirmeye benzemez bu işler
Devrim niteliginde bir metro hattı olacagını düşünuyorum. Çözüm merkezine de yazdım.Halıcıoğlu - Söğütlüçeşme Metro Hattı Projesi
Metrobus hattının yogunlugunu alıp + raylı sistemsiz kuzey halici kapsayan + bogaz için marmaraya da alternatif olucak harika bi metro fikrim var(Insallah yapildigini da goruruz):
Ekli dosyayı görüntüle 130650
Ekli dosyayı görüntüle 130652
İş iett yi aşıyor. Raylı sistem yapılması lazım. İett nin eksikleri çok fakat raylı sistem uzun vadeli çözüm olurPik saatlerde otobüse binsin de başkanlığını görelim öyle boş saatlerde otobüslere binerek fotoğraf çektirmeye benzemez bu işler
Herkes anlasın diye açıkça belirtmişler.Açıklık için kullanılsa da metrobüs diye bir araç yok aslında. Metrobüs denen araçların hepsi otobüs. İsterse üç eklemli (körüklü) olsun, kapısı iki yöne de açılsın fark etmez. Metro diye bir araç da yok, tren o.
Kadir topbaş tarafından verilen isim bu, projenin ismi ve amacı bölgeye metro yapılacak-ti yapılana kadar (20 yil) otobüsle işletme olacak, metro da değil otobüste, metro gibi ama otobüsle ulaşım metrocuk (!)Açıklık için kullanılsa da metrobüs diye bir araç yok aslında. Metrobüs denen araçların hepsi otobüs. İsterse üç eklemli (körüklü) olsun, kapısı iki yöne de açılsın fark etmez. Metro diye bir araç da yok, tren o.
Bu durumun aynısını 2023'te yaşamıştım. Yusufpaşa'dan Topkapı'ya gitmek için T1'e binecektim. Kart basıp geçtim ama gelen hiçbir tramvaya dolu olduğu için binememiştim ve duraktan çıkıp herhangi bir otobüse binmiştim.Sabah T4'e Ali Fuat Başgil istasyonundan binemedim.Hem bekleyenler çok hem de tramvay dibine kadar dolu.Binebilenler sadece 1-2 kişi olabiliyor diğer herkes bir sonrakini bekliyor ama o da boşuna.Bir sonraki gelende aynı şekilde dopdolu yine kimse binemiyor.2 tane geldi ama binemedim.Bu yüzden tramvaydan çıkıp,
36KE -> O1291 / Otokar Kent 290 LF (2013)
Ali Fuat Başgil -> Sağmalcılar arası seyahat ettim.
kavşagın yeri tam belli değil hocam.Bu kavşak hat olarak 98D,98Y,98G,92,97T,97A,MK97,36CY, 55Y hatlarını etkiler haznedardam geçen hatlar bunlar verilen bilgideki hatlar alâkasız gibi duruyor , ya da kavşağın yerini yanlış yazmışlar
Şahintepe İGTOT peronlarında şikayet vardı yeriyle alakalı belki orayla ilgili olabilirBaşakşehir Belediyesi Güvercintepe'de;
ufak bi cep otogarı yapıyormus acaba oradaki öho araçları için mi bu yoksa otomobil otoparkı mi
Ekli dosyayı görüntüle 130983
İETT peronu mu orası?Şahintepe İGTOT peronlarında şikayet vardı yeriyle alakalı belki orayla ilgili olabilir
Hocam İbb yeri geliyor Başakşehir sınırlarındaki atıkları topluyor, yeri geliyor kaldırım yapıyor, bu da normal.İETT peronu mu orası?
Ilçe belediyesinin cep otoparkı yapması tuhaf geldi...
bı de başakşehir ile ibb'nin arasida iyi değilken hemde![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.