İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Yok yok kendimizi hep övmesini biliyoruz ama bu konu da yermeliyiz.

Bu millete bedava ne verirsen affedersiniz bir şeyini çıkartmasını iyi biliyor. Baklava olayından, bedava günlerdeki aşırı yoğunluğa kadar.

Evinden hiç çıkmayacak adam bedava diye çıkıyor. Belediye boşuna zarara uğruyor. Ulaşımın bayramlarda bedava olması kadar boş bir şey yok.

Açgözlü, görmemişliğimiz ve beleşçiliğimiz yadsınacak seviyede değil. Bakkalda sakızı bedava yapsan bakala adım atamazsın.

Bu yüzden özellikle ulaşım bedava olmamalı
Bu konuda katkı sunayım sana, kocaeliden kalkıp bedava diye Eminönü taksim bölgesine en az 350 bin kişi var diğer bölgeleri saymıyorum

İETT'nin geçmiş bakım ihalelerini taradım; en son 17.07.2024 tarihinde Mercedes Benz Citaro bakım ihalesi açılmış ve bugüne kadar ihale açılmamış eğer bu 250 adet otobüs gelirse bana göre Citarolar servis dışı kalacak bide Sarıgazi Yunus ve Sultangazi garajların ihalesi açılmamış oda en son 10.10.2024 tarihinde açılmış.

İETT'nin geçmiş bakım ihalelerini taradım; en son 17.07.2024 tarihinde Mercedes Benz Citaro bakım ihalesi açılmış ve bugüne kadar ihale açılmamış eğer bu 250 adet otobüs gelirse bana göre Citarolar servis dışı kalacak bide Sarıgazi Yunus ve Sultangazi garajların ihalesi açılmamış oda en son 10.10.2024 tarihinde açılmış.
Her bakım için ihale çıkmaya gerek yok, ihale alınıyor, uzatılır. 2 yıl bakımsız araç olmaz

Yok yok kendimizi hep övmesini biliyoruz ama bu konu da yermeliyiz.

Bu millete bedava ne verirsen affedersiniz bir şeyini çıkartmasını iyi biliyor. Baklava olayından, bedava günlerdeki aşırı yoğunluğa kadar.

Evinden hiç çıkmayacak adam bedava diye çıkıyor. Belediye boşuna zarara uğruyor. Ulaşımın bayramlarda bedava olması kadar boş bir şey yok.

Açgözlü, görmemişliğimiz ve beleşçiliğimiz yadsınacak seviyede değil. Bakkalda sakızı bedava yapsan bakala adım atamazsın.

Bu yüzden özellikle ulaşım bedava olmamalı
Bununla birlikte benim gibi şehir dışına çıkamayanlar için de güzel bir fırsat oluyor. Ücretli olsa bile minimum %90 indirimli olmalı.

Dönüşüm olacak. Sağlam olanlar elektrikliye çevrilmek üzere ayrılırlar.

Sizde Ramazan Bayramı 20 21 22 Mart boyunca Ücretsizmi Otobüsler?
Bayramda İETT’de Ulaşım Ücretsiz

Ramazan Bayramı'nda (20-21-22 Mart)
kişiselleştirilmiş İstanbulkart’ınızla ücretsiz seyahat edebilirsiniz.

Otobüs Seferleri

Çalışma Günü
| Sefer Tarifesi

20 Mart Cuma | Cumartesi Tarifesi

21 Mart Cumartesi | Cumartesi Tarifesi

22 Mart Pazar | Pazar Tarifesi

Otobüslerimizin güncel sefer saatlerini takip etmek için web sitemizi veya Otobüsüm Nerede mobil uygulamamızı ziyaret edebilirsiniz.

*Adalar hatları, Beyoğlu-Taksim Nostaljik Tramvay, Karaköy-Beyoğlu Tüneli, SG-1 Sabiha Gökçen Havalimanı–Kadıköy, SG-2 Sabiha Gökçen Havalimanı–Taksim, 139 Üsküdar–Şile ve 139A Üsküdar–Şile/Ağva VIP hatlarımızda ücretsiz uygulama geçerli değildir.

Ekli dosyayı görüntüle 128608

Bedava olmasına karşıyım. Bedava olmamalı. Bizim millet bedava olan hiçbir şeyi hak etmiyor

Güncellenmesi gereken tabela,hat kodu
Ben de şaşırıyorum ama bir zahmet güncelleyemedikleri için olabilir.
Evet
Hafta sonu A-9 bölgesinde olan 38'in tabelalarında da Yunus Emre Mh. - Beyazıt yazıyor. Asıl hat artık Sultangazi Peron - Aksaray oldu
Guncellenmedigi için bu şekilde oluyor
Sizde Ramazan Bayramı 20 21 22 Mart boyunca Ücretsizmi Otobüsler?
Neredeyse tüm turkiyede ücretsiz
36TC kararından geri dönülebilirmiş
Bir zahmet donulsun, tüm arnavutkoy sayfaları hem iett hem cimer her yere yazıyorlar büyük baskı var

Konu sahibi
Bu mesajım 7,865. mesajım olacak ve @crypton'u geçmiş oluyorum.

Son mesajım olarak herkese hayırlı bayramlar olmasını diliyorum. Buradan tanıştığım güzel insanlara selam olsun. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Tekrardan herkese hayırlı bayramlar diliyorum.

IMG_3090.webp

Şaka gibi bir park daha. Bazen kasıtlı, kötü amaçlı yapıldığını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt