1/3
Grade seperation olmadan tramvay bir şeye yaramazYa bırak her caddeyi hiçbir yere yapılmıyor ki suanki durumda...
Saydığınız 10 caddeye yapılsa trafik vs kalmaz...
Grade seperation olmadan tramvay bir şeye yaramazYa bırak her caddeyi hiçbir yere yapılmıyor ki suanki durumda...
Sadece Üsküdar-Maltepe-Kadıköy tramvayı yapılsa bile trafiği büyük ölçüde rahatlatır.Ya bırak her caddeyi hiçbir yere yapılmıyor ki suanki durumda...
Sadece Üsküdar-Kadıköy tramvayı yapılsa bile trafiği büyük ölçüde rahatlatır.
1.si Kadıköy'e araç giriş-çıkışlarının önüne azda olsa geçilmiş olur.
2.si otobüs yoğunluğundan kurtulunur.
Ben bu projeyi yatırım programında göremedim. Onay verildiğine dair kaynak paylaşabilir misinizMaalesef bahsettiğiniz bu önemli tramvay hattı şuanda iBB’nin defterinde ve kalbinde mevcut değil.
Kadıköy meydanı ile ilgili temel atma töreninde bu tramvay hattından bahsedilmesini beklerdim fakat hiçbir yetkilinin ağzından tek bir cümle ya da kelime çıkmadı.
Halbuki UAB gerekli onayları vermişti.
T7 hattına keşke bu hatta başlasalardı daha iyi olurdu.
Kadıköy ve Eminönü’ne ÜCRETLİ GEÇİŞ olmadığı sürece araç trafiğine mahkum..
Ee Avrupa yakası nolucak?Sadece Üsküdar-Maltepe-Kadıköy tramvayı yapılsa bile trafiği büyük ölçüde rahatlatır.
1.si Kadıköy'e araç giriş-çıkışlarının önüne azda olsa geçilmiş olur.
2.si otobüs yoğunluğundan kurtulunur.
Yatırım programını kastetmedim.Ben bu projeyi yatırım programında göremedim. Onay verildiğine dair kaynak paylaşabilir misiniz
Yatırım programına alınmadığı için projeye başlanması mümkün görünmüyor.Yatırım programını kastetmedim.
Raylı sistem için gerekli izinler.. (ÇED, vs.)
Özbütçeden bir kısmı başlatılabilirdi.Yatırım programına alınmadığı için projeye başlanması mümkün görünmüyor.
Şuanki M5 ve M12 inşaatleri bi bitsin;Yatırım programına alınmadığı için projeye başlanması mümkün görünmüyor.
Daha otobüs alımları olacak. Otobüsleri de İBB fonlayacak.Şuanki M5 ve M12 inşaatleri bi bitsin;
Özbütçe ile yaz'ın tramway'ın yapımına başlanıcaktır inşallah![]()
![]()
Teşkilatta çalışan Capacityler Amerika’nın oyunlarını çökerticekler127 Km ile Üsküdar Amerikan Akademi'yi basmış bir Capacity daha vatana millete hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 128516
Maddi sıkıntılardan dolayı maalesef bu dönemde yapılmazMaalesef bahsettiğiniz bu önemli tramvay hattı şuanda iBB’nin defterinde ve kalbinde mevcut değil.
Kadıköy meydanı ile ilgili temel atma töreninde bu tramvay hattından bahsedilmesini beklerdim fakat hiçbir yetkilinin ağzından tek bir cümle ya da kelime çıkmadı.
Halbuki UAB gerekli onayları vermişti.
T7 hattına keşke bu hatta başlasalardı daha iyi olurdu.
Kadıköy ve Eminönü’ne ÜCRETLİ GEÇİŞ olmadığı sürece araç trafiğine mahkum..
Ibb kendi bütçesiyle yapması gerekir ama maalesef bu mümkün değilBen bu projeyi yatırım programında göremedim. Onay verildiğine dair kaynak paylaşabilir misiniz
Alınmasına gerek yok,kendi bütçesi bunu yapabilir.Yatırım programına alınmadığı için projeye başlanması mümkün görünmüyor.
Bu projenin etüt ve fizibilite onayı Ulaştırma Bakanlığından,kredi onayı Hazine ve Maliye Bakanlığından, sonuç olarak dış yatırım kredisi alabilmek için de onaya ihtiyaç var.Ibb kendi bütçesiyle yapması gerekir ama maalesef bu mümkün değil
Alınmasına gerek yok,kendi bütçesi bunu yapabilir.
Kredi almadan kendi bütçesinden yapması gerekir diyoruz bizde.Bu projenin etüt ve fizibilite onayı Ulaştırma Bakanlığından,kredi onayı Hazine ve Maliye Bakanlığından, sonuç olarak dış yatırım kredisi alabilmek için de onaya ihtiyaç var.
Bu projenin etüt ve fizibilite onayı Ulaştırma Bakanlığından,kredi onayı Hazine ve Maliye Bakanlığından, sonuç olarak dış yatırım kredisi alabilmek için de onaya ihtiyaç var.
Bu şekilde yapılması düşük ihtimalKredi almadan kendi bütçesinden yapması gerekir diyoruz bizde.
Yapacak bir şey yok, maalesefBu şekilde yapılması düşük ihtimal
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.