1/3
THSS_Şahinkaya görevi altında Tuzla’ya GÖREVLİ tabelalı Akia gelmiştiAraç eksiği yıllardır var. Şimdi mi verilmeye başlanmış. Procity TR'leri Anadolu yakasında görmediğim sürece bu olaylar ilginç
THSS_Şahinkaya görevi altında Tuzla’ya GÖREVLİ tabelalı Akia gelmiştiAraç eksiği yıllardır var. Şimdi mi verilmeye başlanmış. Procity TR'leri Anadolu yakasında görmediğim sürece bu olaylar ilginç
Tekrar edeyim, araç eksikliği var eskiden 1 di şimdi 50 alışın artık bunlara kimseye ilginç veya absürt bir şey olarak gelmesin, tekrar edeyim, bir gün karsan cng araçlarını Anadolu yakasında görürseniz de şaşırmayinAraç eksiği yıllardır var. Şimdi mi verilmeye başlanmış. Procity TR'leri Anadolu yakasında görmediğim sürece bu olaylar ilginç
Verdiğini gördüğümüze şaşırıyoruz zaten veriyorsa versinSasiracak ne var ki buradaartık tüm garajlar her yere araç verebilir. Araç eksiği var bakarsınız karşı tarafta da karsan cng görebiliriz şaşırmayın
Bende diyorum ki artık şaşiracak bir durum yokVerdiğini gördüğümüze şaşırıyoruz zaten veriyorsa versin
Silivri Çatalca bölgesine İETT gelince de aynı lafları beklerim sizden amaBende diyorum ki artık şaşiracak bir durum yok
500t ve 130ş de iett gören biri olarak hiç şaşırmamSilivri Çatalca bölgesine İETT gelince de aynı lafları beklerim sizden ama
Onlara gelmesi ile Silivri ve Çatalca ya gelmesi arasında çok büyük fark var500t ve 130ş de iett gören biri olarak hiç şaşırmam
Benim nazarımda hiç bir fark yok, ilk açıldığı günden beri iett görmeyen 500t varken beni hiç bir hat şaşırtmaz (3-4 yıl önce şaşırtabilirdi)Onlara gelmesi ile Silivri ve Çatalca ya gelmesi arasında çok büyük fark var
500T mi hiç İETT yüzü görmedi Akia'lar ilk alındığı zaman sabit 500T çalışıyordu körüklü karsanlar da çalışıyordu ayrıca fakat Silivri ile Çatalca ya kurban Bayramı dışında ne zaman İETT geldi???Benim nazarımda hiç bir fark yok, ilk açıldığı günden beri iett görmeyen 500t varken beni hiç bir hat şaşırtmaz (3-4 yıl önce şaşırtabilirdi)
Yeni sistem (2022) gelene kadar hiç bir şekilde iett araç veremedi, kontak kapattılar ondan dolayı diyorum ki 500t ye iett araç verdiyse her yere verir.500T mi hiç İETT yüzü görmedi Akia'lar ilk alındığı zaman sabit 500T çalışıyordu körüklü karsanlar da çalışıyordu ayrıca fakat Silivri ile Çatalca ya kurban Bayramı dışında ne zaman İETT geldi???
Silivri birlik belediye ile iyi ilişkiler içinde olduğu için hiç bir şekilde kontak kapatmazSilivri'ye İETT gelmez. Zaten Silivri Birlik kontak kapatılacağı zaman bile kontak kapatmamıştı.
500t 1994'te, 130Ş 2010'da kuruldu.Yeni sistem (2022) gelene kadar hiç bir şekilde iett araç veremedi, kontak kapattılar ondan dolayı diyorum ki 500t ye iett araç verdiyse her yere verir.
[automerge]1771789182[/automerge]
Silivri birlik belediye ile iyi ilişkiler içinde olduğu için hiç bir şekilde kontak kapatmaz
[automerge]1771789383[/automerge]
500t-130ş 1989 yılından beri özel olarak çalışıyor, halende öyle nadiren de olsa pandemide eylemler dahil olmak üzere araç tahsis edildi onun dışında halen iett seferi yok
130Ş ilk açıldığında İETT otobüsleri çalışıyordu.500t 1994'te, 130Ş 2010'da kuruldu.
Aynı bölge hatları, bölge kurulması 1989, her hattın tarihi için demiyorum genel olarak söyledim.500t 1994'te, 130Ş 2010'da kuruldu.
500T 94'e kadar korsan dolmuş hattı olarak işletildi, ne bölgesi?Aynı bölge hatları, bölge kurulması 1989, her hattın tarihi için demiyorum genel olarak söyledim.
C-5 bölgesine hiç bir şekilde iett otobüsü girmedi pandemi,kontak kapatma acil durumlar hariç130Ş ilk açıldığında İETT otobüsleri çalışıyordu.
Neresi korsan dolmuş yahu? Bu bilgileri kim veriyor? İlk açıldığında 303ler vardı, ne dolmuşu? Size bu bilgileri kim veriyor500T 94'e kadar korsan dolmuş hattı olarak işletildi, ne bölgesi?
500T hattının bir deparı vardı. O deparda İETT’nin Otokar otobüsü çalışıyordu. Depar kapanınca İETT otobüsü kaldırıldı elbet.C-5 bölgesine hiç bir şekilde iett otobüsü girmedi pandemi,kontak kapatma acil durumlar hariç
[automerge]1771791558[/automerge]
Neresi korsan dolmuş yahu? Bu bilgileri kim veriyor? İlk açıldığında 303ler vardı, ne dolmuşu? Size bu bilgileri kim veriyor
500t ya 1985 ya 1986'da dolmuş hattı olarak kuruldu, sonra yanlış hatırlamıyorsam bu esnaf İETT sayesinde 1994'de 12 tane otobüse dönüşüp öHO olarak hizmet vermeye başlaılarC-5 bölgesine hiç bir şekilde iett otobüsü girmedi pandemi,kontak kapatma acil durumlar hariç
[automerge]1771791558[/automerge]
Neresi korsan dolmuş yahu? Bu bilgileri kim veriyor? İlk açıldığında 303ler vardı, ne dolmuşu? Size bu bilgileri kim veriyor
Iett kısa süre 2020 yıllarında umraniye depari açtı sonrasında kapandı, kooperatif tamamen kontak kapatınca iett tamamen geri çekildi hattan500T hattının bir deparı vardı. O deparda İETT’nin Otokar otobüsü çalışıyordu. Depar kapanınca İETT otobüsü kaldırıldı elbet.
Iveco dolmuşlar vardı diye biliyorum ben de. Eski sitede konuşuluyordu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.