İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Araç eksiği yıllardır var. Şimdi mi verilmeye başlanmış. Procity TR'leri Anadolu yakasında görmediğim sürece bu olaylar ilginç
Tekrar edeyim, araç eksikliği var eskiden 1 di şimdi 50 alışın artık bunlara kimseye ilginç veya absürt bir şey olarak gelmesin, tekrar edeyim, bir gün karsan cng araçlarını Anadolu yakasında görürseniz de şaşırmayin

Benim nazarımda hiç bir fark yok, ilk açıldığı günden beri iett görmeyen 500t varken beni hiç bir hat şaşırtmaz (3-4 yıl önce şaşırtabilirdi)
500T mi hiç İETT yüzü görmedi Akia'lar ilk alındığı zaman sabit 500T çalışıyordu körüklü karsanlar da çalışıyordu ayrıca fakat Silivri ile Çatalca ya kurban Bayramı dışında ne zaman İETT geldi???

Konu sahibi
Kontak kapatma gününden kalan sakladığım anılar

Ekran görüntüsü 2026-02-22 221427.png

Ekran görüntüsü 2026-02-22 221434.png

500T mi hiç İETT yüzü görmedi Akia'lar ilk alındığı zaman sabit 500T çalışıyordu körüklü karsanlar da çalışıyordu ayrıca fakat Silivri ile Çatalca ya kurban Bayramı dışında ne zaman İETT geldi???
Yeni sistem (2022) gelene kadar hiç bir şekilde iett araç veremedi, kontak kapattılar ondan dolayı diyorum ki 500t ye iett araç verdiyse her yere verir.
[automerge]1771789182[/automerge]
Silivri'ye İETT gelmez. Zaten Silivri Birlik kontak kapatılacağı zaman bile kontak kapatmamıştı.
Silivri birlik belediye ile iyi ilişkiler içinde olduğu için hiç bir şekilde kontak kapatmaz
[automerge]1771789383[/automerge]
500t-130ş 1989 yılından beri özel olarak çalışıyor, halende öyle nadiren de olsa pandemide eylemler dahil olmak üzere araç tahsis edildi onun dışında halen iett seferi yok

Yeni sistem (2022) gelene kadar hiç bir şekilde iett araç veremedi, kontak kapattılar ondan dolayı diyorum ki 500t ye iett araç verdiyse her yere verir.
[automerge]1771789182[/automerge]

Silivri birlik belediye ile iyi ilişkiler içinde olduğu için hiç bir şekilde kontak kapatmaz
[automerge]1771789383[/automerge]
500t-130ş 1989 yılından beri özel olarak çalışıyor, halende öyle nadiren de olsa pandemide eylemler dahil olmak üzere araç tahsis edildi onun dışında halen iett seferi yok
500t 1994'te, 130Ş 2010'da kuruldu.

130Ş ilk açıldığında İETT otobüsleri çalışıyordu.
C-5 bölgesine hiç bir şekilde iett otobüsü girmedi pandemi,kontak kapatma acil durumlar hariç
[automerge]1771791558[/automerge]
500T 94'e kadar korsan dolmuş hattı olarak işletildi, ne bölgesi?
Neresi korsan dolmuş yahu? Bu bilgileri kim veriyor? İlk açıldığında 303ler vardı, ne dolmuşu? Size bu bilgileri kim veriyor

C-5 bölgesine hiç bir şekilde iett otobüsü girmedi pandemi,kontak kapatma acil durumlar hariç

Neresi korsan dolmuş yahu? Bu bilgileri kim veriyor? İlk açıldığında 303ler vardı, ne dolmuşu? Size bu bilgileri kim veriyor
500T hattının bir deparı vardı. O deparda İETT’nin Otokar otobüsü çalışıyordu. Depar kapanınca İETT otobüsü kaldırıldı elbet.

Iveco dolmuşlar vardı diye biliyorum ben de. Eski sitede konuşuluyordu.

500t ya 1985 ya 1986'da dolmuş hattı olarak kuruldu, sonra yanlış hatırlamıyorsam bu esnaf İETT sayesinde 1994'de 12 tane otobüse dönüşüp öHO olarak hizmet vermeye başlaılar

500T hattının bir deparı vardı. O deparda İETT’nin Otokar otobüsü çalışıyordu. Depar kapanınca İETT otobüsü kaldırıldı elbet.

Iveco dolmuşlar vardı diye biliyorum ben de. Eski sitede konuşuluyordu.
Iett kısa süre 2020 yıllarında umraniye depari açtı sonrasında kapandı, kooperatif tamamen kontak kapatınca iett tamamen geri çekildi hattan
500t de her zaman otobüs vardı, küçük araç hiç olmadi

Geri
Üst Alt