O seyran ankara da ben istanbul dan bahsediyorumO345 belediyelerde var. 1. Nesil beldeyi sanırım askeriye de gördüm. M serisi de hala var. Bir tane magirus bayram seyran günlerinde alt tuzlada dolaşıyor sanırım dolmuş olarak çalışıyor. J9, J10 Yalova’da özellikle merkez dışı ilçelerde hala dolmuş olarak kullanılıyor. Levend’ler dolmuş olarak neredeyse bitti ama trafikte görülebiliyor.
Levend ler herhalde hususi şahsi araçO345 belediyelerde var. 1. Nesil beldeyi sanırım askeriye de gördüm. M serisi de hala var. Bir tane magirus bayram seyran günlerinde alt tuzlada dolaşıyor sanırım dolmuş olarak çalışıyor. J9, J10 Yalova’da özellikle merkez dışı ilçelerde hala dolmuş olarak kullanılıyor. Levend’ler dolmuş olarak neredeyse bitti ama trafikte görülebiliyor.
“ben seyrantepeden bahsediyordum”O seyran ankara da ben istanbul dan bahsediyorum
Bu fotoğraflar, 50 MP modundaki çektiğim ilk fotoğraflardı. Ondan sonra beğendiğim otobüsleri hep 50 MP modunda çekiyorum.98AB -> B-1836
(Yüksek kalite çekim)
2. Fotoğraf 50 MP'dir. (6 MB - 8160x4590)
Ekli dosyayı görüntüle 84850Ekli dosyayı görüntüle 84851Ekli dosyayı görüntüle 84852
11 Temmuz 2025 - Bakırköy
Benimde baştan bulanık çıkmasının sebebi normal kamera moduymuş. 108MP'ye geçtiğimden beri net çekiyor fakat dosya boyutu çok yüksek oluyor. Şuan şarjım çok az elimde bir kaç aracın fotoğrafı var gece 11 gibi paylaşmayı düşünüyorumBu fotoğraflar, 50 MP modundaki çektiğim ilk fotoğraflardı. Ondan sonra beğendiğim otobüsleri hep 50 MP modunda çekiyorum.
Zaten iki tane seyran yazıyor biri seyranbağları ( ANKARA-ÇANKAYA )“ben seyrantepeden bahsediyordum”
NE ALAKA YA SEYRAN İKİLEME ORADA
Sağol bilgilendirdiğin için. Artık biri seyran dediğinde türkiye ülkesinin ankara ilinin çankaya ilçesinde yer alan seyranbağları’nı mı kastediyorsunuz diye giriş yapabileceğimZaten iki tane seyran yazıyor biri seyranbağları ( ANKARA-ÇANKAYA )
biri de seyrantepe ( istanbul-Kağıthane )
Yok hocam bence Ege Bölgesi'nde yer alan İzmir Kentinin Narlıdere Alt Birimine bağlı Seyran otobüs durağı ve civarından bahsediyor olabilirsiniz.Sağol bilgilendirdiğin için. Artık biri seyran dediğinde türkiye ülkesinin ankara ilinin çankaya ilçesinde yer alan seyranbağları’nı mı kastediyorsunuz diye giriş yapabileceğim
Bir türlü oturtamadılar saatleri .36V -> 04-10-2025 itibariyle Cumartesi 11, Haftaiçi 2 seferin hareket saati güncellenmiştir
yayla mahallesine en güncel saatleri sunmaya devam ediyorlar
Neden tehlikeli bir yer mi yoksa gitmek çok ters miBilgi üniversitesi denmişti sanırım,şahsen ben oraya asla gitmezdim Kuştepe gibi bir yere
Hangi bilgi üniversitesiBilgi üniversitesi denmişti sanırım,şahsen ben oraya asla gitmezdim Kuştepe gibi bir yere
Yoo tam tersi ankara ve İstanbul da iki tane seyran var biri seyranbağları dediğimiz yer ( ankara-çankaya )Yok hocam bence Ege Bölgesi'nde yer alan İzmir Kentinin Narlıdere Alt Birimine bağlı Seyran otobüs durağı ve civarından bahsediyor olabilirsiniz.
![]()
![]()
![]()
İstanbul Bilgi ÜniversitesiHangi bilgi üniversitesi
3 tane kampüsleri olması lazım biri kuştepede bire emniyettepede biri beyoğlundaİstanbul Bilgi Üniversitesi
Kuştepe kampüsü Emirhan'nın dediğine göre3 tane kampüsleri olması lazım biri kuştepede bire emniyettepede biri beyoğlunda
Orası emniyettepe diye geçiyor ama silahtarağa’ya daha yakın. Kurulduğu alandaki santral de silahtarağa santrali diye mi ne geçiyordu3 tane kampüsleri olması lazım biri kuştepede bire emniyettepede biri beyoğlunda
Ben iki tane seyran olduğuna inanmıyorum. Bence daha fazla seyran varYoo tam tersi ankara ve İstanbul da iki tane seyran var biri seyranbağları dediğimiz yer ( ankara-çankaya )
Biri de seyrantepe dediğimiz yer ise ( istanbul-kağıthane )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.