İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Son rekor geldi

A-1663 -> 4 Saat 52 Dakika

Ekli dosyayı görüntüle 84761
2 Seferi arasına 4 saat 15 dakika verilmiş ve yetişememiş. Şoför 5 saatlik yolun ardından 13 dakika dinlenip diğer seferine 50 dakika geç olacak şekilde yola çıkacak

Ekran görüntüsü 2025-10-03 205920.png

M3'te kısa kalması normal. Peronları 8 vagonlu peronlara göre yapıldı. Çünkü M3 hattı bir süre 4 vagonla devam ediyor. Yeni vagonlar alınınca 8 vagona dönecek. Ama M9 hattı peronları 4 vagonlu olarak yapıldı. Kısa gelmesini anlayamadım.
M9’un ilk 3 durağı M3 şube hattı olarak inşa edildiğinden 8’li setlere göre yapıldı.

Araç değişmiş olacak farklı bir model olucak
Teşekkürler ama şiledeki bagajlı otobüsler neden değişmediği belli zaten renk beyaz özel olacak ama a-892 ne zaman değişir bilinmiyor eğer yeni araç alırsa zaten hem silivri de hem istanbul da da bagajlı otobüsler devri biter

Tuzla içinde İETT ağı nasıl bu arada?

Bakırköy'de kötü olduğunu biliyorum. Şile de zaten Uydukent.
Neresinden kastettiğinize bağlı.

Alt taraflar ve içmeler eh (133P haricinde fakat bu hat çoğunlukla sadece ana arterlerden ilerliyor)

Tepeören’de yeterli gibi

Orhanlı’da TOKİ konutlarında ulaşım yetersiz. Demokrasi Caddesi ve çevresi iyi gibi

Evora-Aydıntepe’de İETT sadece 130E olarak var. Yeterli mi değil mi bilmiyorum fakat şüpheli

Aydınlı’ya yorum yapamam

Akfırat’ta çok yok ama zengin yeri zaten şu an ki hali 132T’nin Pazarları bulunmaması ve 132’nin haftasonları yetersiz kalabilmesi haricinde iyi gibi.

Şifa ve Mimar Sinan’ı @Gebzeli ‘ye sorun

Son düzenleme:
Konu sahibi
A-1805 Güleryüz Cobra GD-272 LF (İst Özel Taşımacılık)
Bu arada tekrar söyleyeyim yanlış anlaşılmasın. Garajdan çıkarken 98D tabelasını gördüğüm için belki bu bölgede çalışır dedim (hala tabelayı şoförün göstermelik açtığını düşünüyorum. Keşke fotoğraf çekseydim. Garajdan Yenibosnaya doğru döner diye o yönde bekliyordum fakat beni şaşırtıp başakşehir yönüne döndüğü için çekemedim.). Araç hatlarda çalışmaya dönene kadar kesin net bilgi kimsede yoktur diye düşünüyorum. İçimden geçeni soracak olursanız 41ST diyorum. Umarım bu sefer yanılırım

Bu arada tekrar söyleyeyim yanlış anlaşılmasın. Garajdan çıkarken 98D tabelasını gördüğüm için belki bu bölgede çalışır dedim (hala tabelayı şoförün göstermelik açtığını düşünüyorum. Keşke fotoğraf çekseydim. Garajdan Yenibosnaya doğru döner diye o yönde bekliyordum fakat beni şaşırtıp başakşehir yönüne döndüğü için çekemedim.). Araç hatlarda çalışmaya dönene kadar kesin net bilgi kimsede yoktur diye düşünüyorum. İçimden geçeni soracak olursanız 41ST diyorum. Umarım bu sefer yanılırım
Bence deneme amaçlı 98D tabelası açmazdı başka bir tabela açılırdı örneğin görevli ya da marka ismi

Neresinden kastettiğinize bağlı.

Alt taraflar ve içmeler eh (133P haricinde fakat bu hat çoğunlukla sadece ana arterlerden ilerliyor)

Tepeören’de yeterli gibi

Orhanlı’da TOKİ konutlarında ulaşım yetersiz. Demokrasi Caddesi ve çevresi iyi gibi

Evora-Aydıntepe’de İETT sadece 130E olarak var. Yeterli mi değil mi bilmiyorum fakat şüpheli

Aydınlı’ya yorum yapamam

Akfırat’ta çok yok ama zengin yeri zaten şu an ki hali 132T’nin Pazarları bulunmaması ve 132’nin haftasonları yetersiz kalabilmesi haricinde iyi gibi.

Şifa ve Mimar Sinan’ı @Gebzeli ‘ye sorun
İstanbuldaki Minibüslerin hangi ilçeye istanbulkart'a hangisi gelsin diye şey yazıyor

Bazen şöförleri görmemesi için arkadan çekiyorum çünkü önden çekince şöförler bir an el kol hareketi yapıyor niye beni çekiyorsun gibisinden

Hayır yani yasak deseler tamam derim ama hiç yasak gibi değil sanki bilinmedik insan çekiyorum otobüs yerine

Geri
Üst Alt