İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Acaba İkitelli Garajı ne zaman 36V'ye araç verir? Zamanında M4001-M4013 arası Conecto'lar 36V'de sabit çalışırdı...
Keşke … Conectolar varken çok güzeldi . Bmc’ler filan ya da …

Ben artık Otokar görmek istemiyorum bu hatta . Tekrardan M4001-M4005 sabit olsun istiyorum

Temmuz-Ağustos gibi körüklü çekildi diye duymuştum ve hep Procity TR'ler vardı gerçekten.Ama geri gelmiş
Aslında çekilmediler (mi)? Körüklü sayını azaltmışlardı. Çünkü görüyordum.

Hem Karsan, Hem Citaro G. Bir de Conecto G de olsa kadro tam olur.

Sultangazi çok çok nadir 79B'ye veriyordu. (Yılda 1 desem yalan olmaz.)

O Conecto'lar hurda gibi bence. Filoya katıldıkları zaman 400 bin km civarındalardı
Bugün A-1743'e bindim. A-1744 ile birlikte durumu olarak JB plakalı Conecto'lardan farkı kalmamış.

Konu sahibi
Bugün A-1743'e bindim. A-1744 ile birlikte durumu olarak JB plakalı Conecto'lardan farkı kalmamış.
146 bölgesi değişim yaşayınca ferahlayacak işte ama ne zaman kim bilir. Birde yaş ortalaması yüksek bölge

146 bölgesi değişim yaşayınca ferahlayacak işte ama ne zaman kim bilir. Birde yaş ortalaması yüksek bölge
A-1506 değişti ama yine de 10 yaşında araç aldı. Filonun en gençleri A-1506, A-1539 ve A-1663.

Konu sahibi
A-1562, A-1564 ve A-1709 ayrılmasaydı çok güzel olacaktı. :confused:

A-1563 de kaderine terk edilmiş gibi. İlk Tezeller'in bu durumda olması üzücü. En bakımlı A-025'in tersi gibi.
A-1709 Citiport gitmeseydi çok iyi olurdu. 15BK'da bitmiştim gördüğüm en serin klimaydı. Yazın ortasında üşümüştüm

Konu sahibi
MK19'da Atatürk Mahallesi metrosu var.

MK31'de emin olmamakla beraber hat ilk açıldığında şuanki güzergahında değildi sanırım. Uzatma aldı diye hatırlıyorum
Az önce dediğim gibi MK31 ve şimdi yine görünce aklıma gelen MK19 bu ikisininde son durakları herhangi bir Metro değil neden kodunu öyle yapmışlar merak ediyorum
Doğru hatırlıyormuşum. MK31 Hattı 2013'te MK31 K.S.S. Hastanesi-Halkalı-Ziyagökalp Metro olarak açılmış

Ekran görüntüsü 2025-09-22 231920.webp

Geri
Üst Alt