A-364 -> 2022 Isuzu Citiport - 76O (@hat.76o özel olsun)
Ekli dosyayı görüntüle 82778
Ekli dosyayı görüntüle 82779
Ekli dosyayı görüntüle 82780
Ekli dosyayı görüntüle 82781
Ekli dosyayı görüntüle 82782
21.09.2025 - Sefaköy
Gram merak yok Otokar dışı ihtimal yok artıkBugün A-1751 çok büyük ihtimal deplase yedi . Bakalım ne alcakEkli dosyayı görüntüle 82855
listelist.com
Bir mesajımda yazmıştım . A-288’mi , A-278’mi ne denk gelmişti o günBilerek yavaş giden özel halk otobüsü araçlarına denk gelenler oluyor mu?
Yol bomboş şoför 20 km hız ile gidiyor minibüs gibi yolcu mu bekliyorçözemedim 146b'de bunu fark ettim.
..
Ceza vs yok mu acelemiz var koşsak daha hızlı valla...
Araç şuan esenler sanayideki vizyon ulaşımın servisinde ve şuanlık TemsaBugün A-1751 çok büyük ihtimal deplase yedi . Bakalım ne alcakEkli dosyayı görüntüle 82855
Saatinden erken çıktıklarında veya önündeki arabayı geçtiklerinde yapabiliyorlar (En azından İzmir'de)Bilerek yavaş giden özel halk otobüsü araçlarına denk gelenler oluyor mu?
Yol bomboş şoför 20 km hız ile gidiyor minibüs gibi yolcu mu bekliyorçözemedim 146b'de bunu fark ettim.
..
Ceza vs yok mu acelemiz var koşsak daha hızlı valla...
Tam da bunu sormak için başlığa girmiştim ki , bu mesajı gördüm . Bugün gördüm uzaktan A-252 tabelasını tamir ettirmiş sonunda dedim , A-288’miş . Aracını yeni bir temsayla filan değiştirdi sandım .A-288 ve A-171 bölgelerine geri dönmüş yalnız araçlarını takas etmiş.
A-288 Temsa 2015
A-171 Otokar 2017
A-250'yi de kocasinan sanayi sitesinde gördüm. Aracın çoğu yeri sökülmüş biçimde liftteydi. Geri dönmesi biraz zaman alır gibiTam da bunu sormak için başlığa girmiştim ki , bu mesajı gördüm . Bugün gördüm uzaktan A-252 tabelasını tamir ettirmiş sonunda dedim , A-288’miş . Aracını yeni bir temsayla filan değiştirdi sandım .
Teşekkürler bu bilgi için![]()
Demek bu yüzden gün boyu çalışmadı ( Cumartesi ) Ne sıkıntısı vardı acaba ?A-250'yi de kocasinan sanayi sitesinde gördüm. Aracın çoğu yeri sökülmüş biçimde liftteydi. Geri dönmesi biraz zaman alır gibi
Sıkıntı neydi bilmiyorum ama parçaları sökük görünce içim cızladıDemek bu yüzden gün boyu çalışmadı ( Cumartesi ) Ne sıkıntısı vardı acaba ?
Otokar marka galiba ama o kadar kötü durumda değildi sanki ? Birkaç kez denk geldim ve gayet ortalama bir araçtı . Bölgede kat kat daha kötü araçlar varken bunun bu halde olması ilginç ..Sıkıntı neydi bilmiyorum ama parçaları sökük görünce içim cızladı
Kardeşim burası bir forum ve başlık neyle alakalı ise onunla ilgili yazacaksın yoksa yazma forumu kirletme ayrıca savunmak da sana düşmüyor herkes kendini savunabilir diye düşünüyorumAynı mesajım neden iki kez silindi.
Yusuf atay yalnız değildir dememin nesinden rahatsız olundu.
Bende farkındayım yusuf atay çoğu zaman kopyala yapıştır haber paylaşıyor. Ama sonuç olarak gözlemlediğim kadarıyla kendi halinde biri.
İstiyorum ki huzur içerisinde etkileşim olsun gerginliğe yer olmasın. Baktım yusuf kendini bile savunmamış bari dedim ben savunuyum. Yani yusufu değil adaleti aslında.
O zaman yusuf ve beni atın siteden madem ki mesajlar siliniyor. Küfür yok hakaret yok. Oto sansür kadar kötü birşey var mı ya. Yazıyoruz tek tıkla siliniyor ve hesap verme yok. Ben olmasam diğerleri olmasa siteye kimse de girmez reklam da alamazsınız.
Mesaj yazmayın şu arkadaşa . Zaten geri geldiği gibi tekrar ortalık karışacak . En azından sizin mesajlarınız boş yere silinmesin şunla tartışırken .Kardeşim burası bir forum ve başlık neyle alakalı ise onunla ilgili yazacaksın yoksa yazma forumu kirletme ayrıca savunmak da sana düşmüyor herkes kendini savunabilir diye düşünüyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.