1/3
İnşallah böyle bir şey asla olmaz, 150 tane fazlasıyla yeterli. Daha, eski Procitylerden ve Temsalardan kurtulamadı şehir.Akia nın yerinde olsam iett ye sattıgı modeli öhoyada satardım güzel arabalar bence
İnşallah böyle bir şey asla olmaz, 150 tane fazlasıyla yeterli. Daha, eski Procitylerden ve Temsalardan kurtulamadı şehir.Akia nın yerinde olsam iett ye sattıgı modeli öhoyada satardım güzel arabalar bence
Otokarın fiyatı Mercedesten pahalı yani fiyatı hiç de iyi değil ama şoförler alıyor işteOtokarın çok tutulmasındaki bir diğer sebep model değişikliğinden dolayıdır benim tahminimce bu kasa otokarlar yani 2009-2025 kasa otokar daha üretilmeyecek yeni kasaya geçecekler elde kalan tüm araçlarada abanıyolar fiyatıda iyidir tahminimce
Gerçekten çok güzel kasaydı yeni modeller özellikle isuzunun makyajlanmış hali bayağı bi berbat yakın zamanda temsa piyasadan ufak ufak silinir kalan arabalar devam eder
Mercedes bu rutinde devam eder makyaj gelmez şu an o kasaya
Cobrada yarın bi farını büyütür yeni model yaptık der devam eder o kasayla
Bmc başarılı yüksek satışlar yapıyo 2025 modeli efsane aracın inanılmaz iyi ben çok beğendim ön taraf daralmış şöför kabini için
Akia nın yerinde olsam iett ye sattıgı modeli öhoyada satardım güzel arabalar bence
Katalog fiyatı öyle ama işin içine bayi indirimi giriyor tıpkı fsm demirbaşın bmc ye yaptığı indirimler gibiOtokarın fiyatı Mercedesten pahalı yani fiyatı hiç de iyi değil ama şoförler alıyor işte
Kent’in aynısı.Iveco Streetway'ı İstanbul yollarında görmek isteriz.
Büyük adetli ilk siparişe göre iyi iş çıkarmışlar, araçların kasaları da sağlam .Akia nın yerinde olsam iett ye sattıgı modeli öhoyada satardım güzel arabalar bence
98AB bölgesinden bir araça bence tahminim A-1644Tepeüstünde 34NCH458 plakalı 2025 otokar gördüm kapı kodsuz biçimde yatıyordu acaba hangi koda gidecek?
Temsadan kurtulmuş sonundaB-1781 2014 Model Temsa Avenue LF olan aracını 2017 Model Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri
Hocam o zaman Avrupa yakasında beklerdi benim tahminim Ya C-1 ya da C-2 ye gidecek gibi98AB bölgesinden bir araça bence tahminim A-1644
Hocam Tepeüstü dediğin k.çekmece deki değilmi?Hocam o zaman Avrupa yakasında beklerdi benim tahminim Ya C-1 ya da C-2 ye gidecek gibi
Ümraniye Tepeüstü hocamHocam Tepeüstü dediğin k.çekmece deki değilmi?
Anladım hocam ben k.çekmece olarak anlamışım o zaman şimdi diyebilirim C-1 veya C-2 diyimÜmraniye Tepeüstü hocam
Umarım o aracı C-008,C-043,C-059,C-066,C-068 C-090 ve C-131'den biri almıştır.Anladım hocam ben k.çekmece olarak anlamışım o zaman şimdi diyebilirim C-1 veya C-2 diyim
C043 ün almasını çok isterimUmarım o aracı C-008,C-043,C-059,C-066,C-068 C-090 ve C-131'den biri almıştır.
Çok doğru söylüyorsun inşallah bizim bölgedende birisi almıştır.Umarım o aracı C-008,C-043,C-059,C-066,C-068 'den biri almıştır.
Dediğiniz doğru.C1809 2025 otokar olmuştur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.