İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Otokarın çok tutulmasındaki bir diğer sebep model değişikliğinden dolayıdır benim tahminimce bu kasa otokarlar yani 2009-2025 kasa otokar daha üretilmeyecek yeni kasaya geçecekler elde kalan tüm araçlarada abanıyolar fiyatıda iyidir tahminimce

Gerçekten çok güzel kasaydı yeni modeller özellikle isuzunun makyajlanmış hali bayağı bi berbat yakın zamanda temsa piyasadan ufak ufak silinir kalan arabalar devam eder

Mercedes bu rutinde devam eder makyaj gelmez şu an o kasaya

Cobrada yarın bi farını büyütür yeni model yaptık der devam eder o kasayla

Bmc başarılı yüksek satışlar yapıyo 2025 modeli efsane aracın inanılmaz iyi ben çok beğendim ön taraf daralmış şöför kabini için

Akia nın yerinde olsam iett ye sattıgı modeli öhoyada satardım güzel arabalar bence
Otokarın fiyatı Mercedesten pahalı yani fiyatı hiç de iyi değil ama şoförler alıyor işte

Belediyeler de otokar' ı daha çok tercih ediyor, geçmiş yıllara kıyasla mb alan belediyelerde azalma var nedense...

Konu sahibi
Konu dışı ama, Tepeüstü... İstanbul'da iki tane olunca. Karışıyor. Hem Küçükçekmece'de hem de Ümraniye'de var. Ümraniye'deki Tepeüstü'ne Ihlamurkuyu diyorum ben zaten. Küçükçekmece'dekine Sultanmurat diyorum.

Daha öncede bana C.018 'in şoförüde söylemişti inanamamıştım. Dün gece C.966 'nın aracına bindim ve şoförü ile konuştum "HABAŞ." marka model "ELEKTRİK MOTOR." 'lu otobüs alacaklarmış 3 aya kadar teslim edilecekmiş şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.🤝🤝🤝😮😮😮😀😀😀🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt