B
Burak1907
Aynı motor var zaten. Eğer Cummins kullansaydı daha ilk seneden titremeler başlayabilirdi. Öhoda kullanan araçlardan biliyorum.
B-1796 yeni aracı Ankara AHOK çıkması mı? (Metsan Otomotiv'de satılık olanlardan biri)B-1796 2018 model BMC Procity TR ile aracını değiştirmiştir.
Eski Aracı : BMC Procity
Plaka : 34 MFK 450
Tam olarak emin değilim ve hangi ilden çıkma olduğuna dair bir bilgi de yok maalesef. Ancak B-1796'nın yeni aracı Ankara AHOK çıkması olma ihtimali yüksek olduğunu düşünüyorum.B-1796 yeni aracı Ankara AHOK çıkması mı? (Metsan Otomotiv'de satılık olanlardan biri)
Bu araç yoktan mı var oldu yoksa öncesinde bir araç var mıydıSevgili arkadaşlar C.1729 "0KM. BMC PROCITY TR." olmuştur aracı yenidoğanda 132C hattında çalışırken gördüm yalnız araç kartala gidiyordu hayırlı ve uğurlu olsunbilginize.
![]()
Eski aracı 2013 model "GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF. " 'dir.Bu araç yoktan mı var oldu yoksa öncesinde bir araç var mıydı
Dün bilgisini paylaşmış olduğum C.1729 filo numaralı "BMC PROCITY TR." Marka model otobüs bizlerle.Sevgili arkadaşlar C.1729 "0KM. BMC PROCITY TR." olmuştur aracı yenidoğanda 132C hattında çalışırken gördüm yalnız araç kartala gidiyordu hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.![]()
Hayırlı olsun.A-065, 34 JDH 60 plakalı 2011 model BMC Belde CB olan aracını şuan için plakası bilinmeyen AKIA Ultra LF12 ile değiştirmiştir.
Aracı Şişli'de gördüm.
Sıfır mı ikinci el mi acabaA-065, 34 JDH 60 plakalı 2011 model BMC Belde CB olan aracını şuan için plakası bilinmeyen AKIA Ultra LF12 ile değiştirmiştir.
Aracı Şişli'de gördüm.
Böylece A-2 bölgesinde yüksek tabanlı otobüs kalmamış oldu.A-065, 34 JDH 60 plakalı 2011 model BMC Belde CB olan aracını şuan için plakası bilinmeyen AKIA Ultra LF12 ile değiştirmiştir.
Aracı Şişli'de gördüm.
A-064'ün yeni aracını İnstagram'da paylaşmışlar. Araç yeni kasa Akia Ultra LF 12 ve muhtemelen İstanbul Halk Otobüs Pazarı'ndan alınmış. Araç Antalya ÖHO ya da Çorum Belediyesi çıkması olabilir.A-064'ün akia sını gören var mı ???![]()
Çorum çıkması ise 2018 model.A-064'ün yeni aracını İnstagram'da paylaşmışlar. Araç yeni kasa Akia Ultra LF 12 ve muhtemelen İstanbul Halk Otobüs Pazarı'ndan alınmış. Araç Antalya ÖHO ya da Çorum Belediyesi çıkması olabilir.
Çorum çıkması nasıl olsun ya çorumdaki akialar özel halk otobüsündeydi ama hepsi belediyeye geçti ve belediye otobüsü oldu dolayısıyla belediye satmadan çorumdan akia çıkmazÇorum çıkması ise 2022 model.
Az önce araştırdım,öyleymiş gerçekten.Çorum çıkması nasıl olsun ya çorumdaki akialar özel halk otobüsündeydi ama hepsi belediyeye geçti ve belediye otobüsü oldu dolayısıyla belediye satmadan çorumdan akia çıkmaz
21 model Çorum Akia sı görmüştüm bir araÇorum çıkması ise 2018 model.
Bazılarını aldı sadece belediye. Kalan fazlaları ise sahipleri ilana verdi. Daha önce Çorumlular 2 tane Akia'yı Bursa sözleşmeli ÖHO'ye satmışlardı.Çorum çıkması nasıl olsun ya çorumdaki akialar özel halk otobüsündeydi ama hepsi belediyeye geçti ve belediye otobüsü oldu dolayısıyla belediye satmadan çorumdan akia çıkmaz
Çorum da öho kalmadı hepsi belediye oldu. Belki de ben yanılıyordumdur.Bazılarını aldı sadece belediye. Kalan fazlaları ise sahipleri ilana verdi. Daha önce Çorumlular 2 tane Akia'yı Bursa sözleşmeli ÖHO'ye satmışlardı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.