1/3
Sevgili arkadaşlar B.036 'nın şu anki yeni aracı nedir ? 

Doğrudur. Bahsedilen araç 0 km 2024 modelmiş.Bu araç 0KM. Çünkü 1.harfi M plâkalı olduğu için belkide 2.EL 'dir hiç belli olmaz.![]()
Çok doğru söylüyorsun kardeşim benim nerede o eski ve o güzel günler ? Özelliklede ben C.041 'in bu araçtan 1 tane almasını isterdim.Buradan kalkıp Ankara MAN fabrikasına gidip bireysele satılmamasına rağmen dil dökerek yeni kasa MAN alacak babayiğit ÖHO arıyorum. Şimdi söyleyin bana bu kişi A-101 mi olacak B-201 mi olacak yoksa C-301 mi?
Arkadaşlar bu durumu şöyle özetlemek daha doğru olacak sürekli sorulan bir soru çünkü, birinci olasılık muhtemelen araçların sahipleri aynı ikinci seçenek ise mal sahipleri hisselerini takas etmiş olabilir. Araçların yer değiştirme konusu ilk pandemi zamanında mal sahiplerinin evlerine araçları yakın olsun diye yapılmıştı.Bunda zevk meselesi olabilir ama sadece 2 yaşında olan aracını neredeyse 10 yaşına gelmiş bir araçla değiştirmesi hiç ama hiç mantıklı değil.
Henüz 5 yaşına gelmemiş araçlarını sıfır araçlarla değiştirenlere de aynı tepkiyi gösteriyorum.
Ben meselâ C.041 'in aracına binmek istemiyorum ama mecburiyetten biniyorum.ÖHO'lara binmeme sebebim bakımsız ve konforsuz olan bu araçlardır.
Öncesinde ne vardı citaro mu? (!)C-1926 sıfır km bmc procity tr ile aracını yenilemiş bugün 14es hattında gördüm hayırlı olsun
Bilmiyorum ne söylesem yanlış olurÖncesinde ne vardı citaro mu? (!)
C.1926 çoktan yeni kasa "PROCITY TR." Aldı zaten hattâ aracı geçen hafta cuma günü yenidoğan otobüs duraklarında gördüm yeni birşey değil bu.C-1926 sıfır km bmc procity tr ile aracını yenilemiş bugün 14es hattında gördüm hayırlı olsun
Konu hakkında somut bilgim olmamakla beraber esnafın nakit sıkıntısı varsa böyle bir şey yapmış olabilir diye tahmin ediyorumAkıllı bir tercih olmamış. Üst kasa Bmc olsa biraz kabul edilebilir durum ama mis gibi Otokar'ı bırakıp eski Procity'i almak nedir? Üstelik 7 yaş daha eski.
Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq muC-344, 2024 model sıfır kilometre Otokar Kent LF almış. Hayırlı olsun.
Bir önceki aracı 2015 model Deutz motorlu Otokar Kent 290LF idi.
Otokar'ın solo araçlarında Ecotorq opsiyonu yok. Sadece test amaçlı olarak 4 adet araç üretilip ESHOT'ta çalıştırıldı ve ardından İZTAŞIT'a satıldı. İZTAŞIT'taki araçlar da en son bir galeride satılık olarak bekliyordu, anca o araçlar alınırsa Ecotorq ihtimalinden bahsedebiliriz.Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq mu
Konumuzla ne alâkası var ?Otokar'ın solo araçlarında Ecotorq opsiyonu yok. Sadece test amaçlı olarak 4 adet araç üretilip ESHOT'ta çalıştırıldı ve ardından İZTAŞIT'a satıldı. İZTAŞIT'taki araçlar da en son bir galeride satılık olarak bekliyordu, anca o araçlar alınırsa Ecotorq ihtimalinden bahsedebiliriz.Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq mu
O araç 2016 modeldir.Siteye yazıldı mi bilmiyorum ama C-013 2017 model Mercedes-Benz yeni Conecto olan aracını 34 MGV 999 plakalı ikinci el uzay kasa Güleryüz Cobra GD-272 LF ile değiştirmiştir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.