İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A-1652 B-177'nin eski aracı ve A-1807 2018 çorum çıkmasıymış
A-1807 2018 değil 2017 Model

IMG_20260314_151251.webp

Büyükşehir meclis komisyonu raporu ile KM bazlı hakediş sistemine dahil edilen, yüksek KM ve yüksek gelirli Özel Halk Otobüsü
•*HO*PLAKA
• 2013 - 2014 model TEMSA ve Hattı

A ve B BÖLGESİ

BİNEK ARAÇ TAKASI
Aracı kapamış ama belli olmadığını zannediyor aracın
Araç : A-1504
(Zaten 12 saattir sinyalsiz çalışıyor araç)

DUYURU

Kıymetli Şoför Kardeşlerimiz,
Son günlerde şirketimizin görev bölgesinde ve işletme sahasında, özellikle yolcu indirme ve bindirme esnasında meydana gelen yolcu kaynaklı trafik kazalarında artış olduğu görülmektedir. Bu durum hem yolcularımızın can güvenliği hem de siz değerli çalışma arkadaşlarımızın hukuki ve mesleki sorumlulukları açısından büyük bir hassasiyet gerektirmektedir.

Bu çerçevede;

• Yolcu indirme ve bindirme işlemlerinin yalnızca uygun ve güvenli noktalarda yapılması,

• Araç tam olarak durmadan kapıların açılmaması ve kapılar tamamen kapanmadan aracın hareket ettirilmemesi,

• Durak disiplinine titizlikle riayet edilmesi,

• Uykusuz, yorgun veya dikkatin dağılmasına sebep olacak durumlarda araç kullanılmaması,

• Trafik kuralları ve işletme talimatlarına azami dikkat ve hassasiyet gösterilmesi hususlarına tüm şoför arkadaşlarımızın özellikle dikkat etmesi önemle rica olunur.

Unutulmamalıdır ki direksiyon başındaki her bir arkadaşımız yalnızca bir aracı değil, aynı zamanda birçok insanın can güvenliğini emanet olarak taşımaktadır. Bu bilinçle hareket edilmesi hem yolcularımızın güvenliği hem de şirketimizin kurumsal itibarı açısından büyük önem arz etmektedir.

Tüm şoför arkadaşlarımıza dikkatli, sorumluluk bilinci yüksek ve kazasız çalışmalar diliyoruz.

Saygılarımızla.

SEDAT ŞAHİN
Yönetim Kurulu Başkanı
ÖZULAŞ A.Ş.

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1773506015795.webp
    FB_IMG_1773506015795.webp
    196.3 KB · Görüntüleme: 18
DUYURU

Kıymetli Şoför Kardeşlerimiz,
Son günlerde şirketimizin görev bölgesinde ve işletme sahasında, özellikle yolcu indirme ve bindirme esnasında meydana gelen yolcu kaynaklı trafik kazalarında artış olduğu görülmektedir. Bu durum hem yolcularımızın can güvenliği hem de siz değerli çalışma arkadaşlarımızın hukuki ve mesleki sorumlulukları açısından büyük bir hassasiyet gerektirmektedir.

Bu çerçevede;

• Yolcu indirme ve bindirme işlemlerinin yalnızca uygun ve güvenli noktalarda yapılması,

• Araç tam olarak durmadan kapıların açılmaması ve kapılar tamamen kapanmadan aracın hareket ettirilmemesi,

• Durak disiplinine titizlikle riayet edilmesi,

• Uykusuz, yorgun veya dikkatin dağılmasına sebep olacak durumlarda araç kullanılmaması,

• Trafik kuralları ve işletme talimatlarına azami dikkat ve hassasiyet gösterilmesi hususlarına tüm şoför arkadaşlarımızın özellikle dikkat etmesi önemle rica olunur.

Unutulmamalıdır ki direksiyon başındaki her bir arkadaşımız yalnızca bir aracı değil, aynı zamanda birçok insanın can güvenliğini emanet olarak taşımaktadır. Bu bilinçle hareket edilmesi hem yolcularımızın güvenliği hem de şirketimizin kurumsal itibarı açısından büyük önem arz etmektedir.

Tüm şoför arkadaşlarımıza dikkatli, sorumluluk bilinci yüksek ve kazasız çalışmalar diliyoruz.

Saygılarımızla.

SEDAT ŞAHİN
Yönetim Kurulu Başkanı
ÖZULAŞ A.Ş.
Demek ki şikayetler çoğaldı, dediğim gibi durak harici indirmeler sıkıntı bunlarda dile getirilmiş. Sonucuna bakacağız

A-1504 , 1 saatte bütün Küçükçekmeceyi dolaştı nedense hiçbir şekilde anlam çıkaramadım normalde 89S çalışıyor araç sabahta 12 saat aralıksız sinyali çalışmamıştı
1000038711.webp

Buda o ara ss'ini aldığım bir foto

C-1890 seferlere geri dönmüş
Araç İETT den kaynaklı
Evet aracı bugün K.S.S. Peronlarında 141M hattında gördüm. İETT yardım aracı validatöre bakıyordu.

Aracı aynı, sinyali bozuk sadece

Sinyali de düzelmiş

Son düzenleme:
B-1520 2017 model BMC procity euro6 olan aracını 2023 model iztaşıt çıkması otokar kentle değiştirmiştir
Dün Mecidiyeköy'de görmüştüm B-1520'yi 41AT hattında .Fotoğrafını çekecektim ama vazgeçmiştim son anda.Demekki ilk ve son görüşüm olmuş.

Geri
Üst Alt