Mercedes'in daha ucuz olup tercih edilmemesi garipŞuanda sıfır km isuzu citiport'un fiyatı 18.723.000.00 TL
Mercedes'in daha ucuz olup tercih edilmemesi garipŞuanda sıfır km isuzu citiport'un fiyatı 18.723.000.00 TL
Bizim bölgeden B-1887'nin değişimini zaten bekliyordum. Ama A-1563'ün daha önce değiştiğini görünce biraz şaşırdım.Keşke bizim bölgede'de böyle bi arac olsa İOAŞ'ta... B-XXXX'deki akialar satılıp hepsi 0 ısuzu yapsalar
Tahminim: A-1559, A-1623, A-1735.burada 0 ısuzu alabilcek arac kapı kodu tahmini hangileri olabilir acaba sana göre
A-1735 olabilir bak ona yüksek ihtimal veririm. A-1623'te olursa acayip şaşırırım cünkü cağ atlamış olur öyle bir durumda.A-1559 ise Savaş Petrol'den cağ atlar yeni araca.Bizim bölgeden B-1887'nin değişimini zaten bekliyordum. Ama A-1563'ün daha önce değiştiğini görünce biraz şaşırdım.
Tahminim: A-1559, A-1623, A-1735.
A-1185 Servis dışı/hacizlik olduğu için MR40 hattından 1 araç çıkmış gözüküyor/olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 127864
Liste satış fiyatı bu, bunda kampanya,sıfır katkısı,eski araç indirimi derken en az %40-42 indirimi ek olarak kredisi derken fiyat iniyor
Keşke bizim bölgede'de böyle bi arac olsa İOAŞ'ta... B-XXXX'deki akialar satılıp hepsi 0 ısuzu yapsalar
Mercedes'in daha ucuz olup tercih edilmemesi garip
İleride inşallah MAN markasını tekrardan görürüz.★★★
Bende senin kadar cok isterim acıkcası her hafta o araca giderdim olsaydı senelerdir ısuzu görmemişim burada... BMC,Temsa,Tezeller,Güleryüz,1 Tane Otokar ve Mercedes varBende çok isterim isuzu çok güzel bir tasarım ile baya satış yaptı ve yapmaya da devam edecek
Daha pahalıya Isuzu alınıyor anlamında yazmıştım.Tercih edilmemesi derken? Fabrikada 50'ye yakın sıfır mercedes var hepsi sırayla teslim edilecek. Araçların hepsi sahipli. Hepsi geçen sene sipariş vermiş mal sahipleri. Sırayla peyderpey teslimatları yapılacak.
Şu şartlarda zor görünüyor. Son yıllarda Konya ve Antep dışında belediyelerden bile alım olmadı.İleride inşallah MAN markasını tekrardan görürüz.★★★
Bu aydan itibaren geçerli onlar, o olmasa bile güzel indirim yapılıyor. Zaten 10.000 bilet veriliyorduO indirim geçti artıkönceden belediye sıfır araç alınınca destek çıkıyordu ikinci el araç alınınca destek çıkmıyordu. Sıfır araç alınınca artık destek çıkmıyor.
A-1185 Servis dışı/hacizlik olduğu için MR40 hattından 1 araç çıkmış gözüküyor/olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 127864
Daha pahalıya Isuzu alınıyor anlamında yazmıştım.
Şu şartlarda zor görünüyor. Son yıllarda Konya ve Antep dışında belediyelerden bile alım olmadı.
A-1563 seferlere hazır vaziyette. Ama yeni aracı sisteme işlenmemiş. Büyük ihtimalle yarın ya da pazartesi günü sefere başlar.
Bir kaç kere 36AY ile geçerken 19 Kasım Caddesi durağının orada meraktan otobüsün içinden bakmıştım. Otopark/hurdalık gibi bir şey vardı.Ekli dosyayı görüntüle 127988
@Rick Grimes Hocam o konumda böyle otopark gibi biryer gözüküyor sizin için sıkıntı olmazsa bakabilme şansınız var mı acaba yakın olduğunuz için söyledim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.