İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne oluyoruz, gelen giden 0 KM Otokar almaya başladı. Çok hızlı bir giriş yaptık.
Şöyle söyleyeyim, fiyat ve bakımarda çok büyük indirimler yapılmış, krediler verilmis, otokar özele çok odaklanmış durumda, istisnasız eski araçların hepsini alıyorlar, ve sahipleriyle iletişimdeler.
Sözde mal sahipleri zor durumda borçları var
Bu konuda yapacak hiç bir şey yok, alım zorunluluğu olmasa kimse araç almaz. Zor durumdalar ama buda zorunlu bir durum.

Bu konuda yapacak hiç bir şey yok, alım zorunluluğu olmasa kimse araç almaz. Zor durumdalar ama buda zorunlu bir durum.
Valla hepsi bahane. Madem zor durumdalar durumları yoksa 2/3. el araç alabilirler. 2017-2021 arası model araç alabilirler. Bal gibi de 0 KM araç almaya kaçıyorlarsa ben zor durumda olduklarına inanmam.

Size hiç param yok desem ve bir anda villa aldım desem inanır mısınız param olmadığına? Aynı şey param yokken ucuz ev almak yerine villa almaya benziyor

Valla hepsi bahane. Madem zor durumdalar durumları yoksa 2/3. el araç alabilirler. 2017-2021 arası model araç alabilirler. Bal gibi de 0 KM araç almaya kaçıyorlarsa ben zor durumda olduklarına inanmam.

Size hiç param yok desem ve bir anda villa aldım desem inanır mısınız param olmadığına? Aynı şey param yokken ucuz ev almak yerine villa almaya benziyor
Her cümlesine imza atarım, haklısınız. Ancak herkeste sıfır araç almıyor.

Adamlar tek bu işi yapmıyor ki Hocam ek olarak inşaat ticaret emlak işleri yapıyorlar
Ama Özel Halk fanları gelmeden mesajı düzenliyim çok gereksiz ağlıyorlar

Adamlar tek bu işi yapmıyor ki Hocam ek olarak inşaat ticaret emlak işleri yapıyorlar
O kısmıyla ilgilenmiyorum. Esnafın parası yok belediye ödenekleri vermiyor bu yüzden araç alamıyor fikrine karşı çıkıyorum.

2012 Model Cobralarını 2013 Temsayla değiştiren 3 tane kod vardı. O kodların parası olmadığına inanırım ama gidipte 2013 Model Tezelleri olan adamın 2026 Otokar almasına inanmam. Kötü durum eski erguvanlarda var. Eski turkuazlarda para akıyor maşallah

O kısmıyla ilgilenmiyorum. Esnafın parası yok belediye ödenekleri vermiyor bu yüzden araç alamıyor fikrine karşı çıkıyorum.

2012 Model Cobralarını 2013 Temsayla değiştiren 3 tane kod vardı. O kodların parası olmadığına inanırım ama gidipte 2013 Model Tezelleri olan adamın 2026 Otokar almasına inanmam. Kötü durum eski erguvanlarda var. Eski turkuazlarda para akıyor maşallah
Erguvan grubu dışındakiler parayı zamanında kırdılar hala öyle ödeneklere gerek yok normal km bazlı bile yetiyor

Citiport makyajlanıyor takır takır 0 KM alınıyor, Otokar Makyajlanıyor takır takır 0 KM alınıyor, Otokar 2025 Model çıkartıyor takır takır 0 KM alınıyor, Cobra aynı şekilde, BMC'yi unuttum o da aynı şekilde. Nerden baksan ÖHO'ların %25-30'u 2025 ve üstü modele sahiptirler. Savaş Petrolün 0 KM araçları diye uzar gider liste. Çift katlıları saymadım bile

Mesajı gönderdikten sonra geldi aklıma. Mercedes-Benz'de aynı şekilde. Hadi habaşı alanlar ucuz 0 KM araç diye alıyor bir şey demiyorum

Ama Özel Halk fanları gelmeden mesajı düzenliyim çok gereksiz ağlıyorlar
İkinci iş olarak yapılıyor, burası ek gelir olarak görülüyor.
Citiport makyajlanıyor takır takır 0 KM alınıyor, Otokar Makyajlanıyor takır takır 0 KM alınıyor, Otokar 2025 Model çıkartıyor takır takır 0 KM alınıyor, Cobra aynı şekilde, BMC'yi unuttum o da aynı şekilde. Nerden baksan ÖHO'ların %25-30'u 2025 ve üstü modele sahiptirler. Savaş Petrolün 0 KM araçları diye uzar gider liste. Çift katlıları saymadım bile

Mesajı gönderdikten sonra geldi aklıma. Mercedes-Benz'de aynı şekilde. Hadi habaşı alanlar ucuz 0 KM araç diye alıyor bir şey demiyorum
Çok doğru,

Benzin istasyonu olanlar da var.
Savaş Petrol, Özturan Petrol diye gider. Genelde eski erguvanlar petrol sahibi oluyor ve çok sayıda araçları oluyor. Bunları savunmam mesela. Bunlar istese 0 araç alırlar ama illa yaşı dolana kadar bekliyorlar

Ankara, Antalya ve Kayseri de alsa keşke 0 km ama oraların maddi durumları iyi değil ne yazık ki.

Konu sahibi
Makyajlı Citiport'lar (2025-26): 23 Araç

A-3 Bölgesi: A-116, A-128, A-148
A-5 Bölgesi: A-277, A-280
A-8 Bölgesi: A-382
Silivri Birlik: A-895, A-941
146 Bölgesi: A-1563
98AB Bölgesi: A-1644, A-1808
B-1 Bölgesi: B-048
C-3 Bölgesi: C-175
C-4 Bölgesi: C-228
500T Bölgesi: C-338, C-366, C-436, C-443, C-444, C-445, C-474