A-1659 ise başka plakalı BMC ile başlamışEee B-1915'in aracı A-1659 kapı kodundaydı ama.
Gönderilme zamanı: 04 Eki 2012 14:40
İstanbul Otobüs A.Ş. 2.ihalesinde hatta konulan en son araçlar;
A-1659 kodlu 34 GG 0308 plakalı 2012 model BMC Procity.
A-1660 kodlu 34 GG 6209 plakalı 2012 model BMC Procity.
Yuh yani 3 tane aracmı değiştirmiş bu kapı kodu BMC 2012->BMC 2013->TEZELLER 2013
Bu durum farklı araclarda da meydana geldi, kasa tabir edilen otobüs satılmıyor,sadece plaka satılıyor. Plakayı farklı otobüse takarak yoluna devam edecektir.Aracı vermeden kodu satanı ilk defa görüyorum. Acaba kod satılsa aracı ne yapacaklar
Bu durum farklı araclarda da meydana geldi, kasa tabir edilen otobüs satılmıyor,sadece plaka satılıyor. Plakayı farklı otobüse takarak yoluna devam edecektir.
Asıl zaten para kazanan ve işin yapılmasına olanak sağlayan olay plaka, otobüs olmasa bile değerli olan plaka, en değerli teneke parçası diyebilirizÖrnek A-148. B-232'nin plakası takılı araçta. Sebebi B-232 İkitelli dolapdere sanayi sitesi Gürsoy oto sahibi Hasan Gürsoy iflas ettiği için aracı rotasyon dışı kaldı. Bu nedenle B-232'nin plakası A-148'de takılı.
A-137 A-138 A-139 A-140 bunlar tezeller 2012 mal sahipleri aynımıAsıl zaten para kazanan ve işin yapılmasına olanak sağlayan olay plaka, otobüs olmasa bile değerli olan plaka, en değerli teneke parçası diyebiliriz
Farklı kişiler diye biliyorumA-137 A-138 A-139 A-140 bunlar tezeller 2012 mal sahipleri aynımı
Evet A-1749 önceden burada 2012 model tezeller ile calışıyordu bir kaç sene calışmadı ve kapı kodu satıldı.A-1747 ve A-1749 da araçsız satılmıştı.
Otokarı farklı tasarımla görmek çok ilginç geldi..
İlk makyajlı Otokar Kent'i A-159 almış.![]()
Muhtemelen iett de de aynısını göreceğiz. İhaleyi Otokar kazandığı takdirde bu kasadan teslim edilir.Otokarı farklı tasarımla görmek çok ilginç geldi..
Sonunda içindeki koltuk kılıfları yenilenmş. Morumsu koltuğa geçtiklerinden beri her modelde gözlerim kanıyordu
Aracın orta kapı konumlandırılması hariç güzel . Orta kapı çok kötü gösteriyor aracı.Ön janttaki bu kısım umarım hiçbir modelde çıkarılmaz. Çok hoş duruyor
Ekli dosyayı görüntüle 130933
Son kez önceki kasayı üretmelerini o kadar istiyorum ki.Muhtemelen iett de de aynısını göreceğiz
Eski kasa devri bittiSon kez önceki kasayı üretmelerini o kadar istiyorum ki.
Yine de bu kasa bana makyajlı citiportlar kadar itici gelmedi.
Harbiden demesen hiç fark etmemişim orta kapı neden arka tekerleğin dibinde? Standart olmuyor muydu?Aracın orta kapı konumlandırılması hariç güzel . Orta kapı çok kötü gösteriyor aracı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.