1/3
Bana da böyle geldi. Deneme fırsatım olmadı henüz ancak A-1712'de denemek istiyorum. Özellikle iç ışıklandırmasını çok beğendim. Eğer yıkarken sonradan ışık eklemediyseler çok güzel aydınlıkAraç çok güzel görünüyor
Bana da böyle geldi. Deneme fırsatım olmadı henüz ancak A-1712'de denemek istiyorum. Özellikle iç ışıklandırmasını çok beğendim. Eğer yıkarken sonradan ışık eklemediyseler çok güzel aydınlıkAraç çok güzel görünüyor
Duracak ışıklarını değiştirmişler. Önceden yuvarlak kırmızı ışıklardan vardı, videoda DURACAK yazılı dikdörtgen ışık var.
A-1712'de Duracak yazılı vardı.Duracak ışıklarını değiştirmişler. Önceden yuvarlak kırmızı ışıklardan vardı, videoda DURACAK yazılı dikdörtgen ışık var.
C-043 demek istediniz herhalde. C-041 kaza yapmıştı. C-043 yeni araç almıştı. Araçlar hazırlanıyor halen daha.
1 hafta içerisinde gelirler diye tahmin ediyorumMakyajlı Otokar'lar da gelsin artık
Aynı devam ediyor, aslında resmi olarak New connecto diye bir modelde yokMakyajlı Citiport'un Conecto / Yeni Conecto gibi ayrı isimlendirmesi var mı?
Yoksa eski yeni kasa dahil sadece Citiport mu deniyor
En son üretilen Conecto'da kokpit içi eklentiler ve ön panelin siyah olması dışında bi değişiklik yok zaten.Aynı devam ediyor, aslında resmi olarak New connecto diye bir modelde yok
B-129 eski kasa son bmclerden birisi satilik yenilenme yapacaktırARAC TEMİZ AKTİF ÇALIŞMAKTA 150 bin masraf yapıldı yeni
Genel olarak muayyer
10 gün içinde Hemen teslim
Aküler yeni
GRAMER KOLTUK BAKIM YENİ
KLIMA KALORİFER Bakımlar yeni
Sıfır bmc mi alacak acabaB-129 eski kasa son bmclerden birisi satilik yenilenme yapacaktır
Bilgim yok maalesefSıfır bmc mi alacak acaba
A-1522 de mi Aydaş'a bağlandı? Çünkü o da en son A-1539, A-1663, A-1563 ve B-1887'nin yanına park etmiş?Aydaş Organik Tarım
Sinyali ondan dolayı bozulmamistir, ceza yazılmaması için kapatmıştır ama çok geç rapor yazılmıştır bileA-216, gitmemesi gereken güzergahtan gitmiş. Ve sinyali de bundan sonra bozulmuş. Normalde bu caddeden İETT/ÖHO otobüsünün geçmesi yasak.
Ekli dosyayı görüntüle 130743
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.