İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C.262 filo numaralı 2015 model BMC PROCITY marka model otobüs şimdi şile otobanında yanımızdan geçti acaba yeni otobüs almaya mı gidiyor?🤝🤝🤝😮😮😮

Yanlış mı okudum. D-5 bölgesine 5 yıl aradan sonra çift katlı geliyor yani öyle mi? Aradan geçen yıllara sorrr...

Aracı mal sahibi uygar abim (Uygar Aktürk) D-5 bölgesinde çalıştırmak istemiş. Bundan dolayı araç D-5 bölgesinde çalışacak.

D-5 bölgesi zaten normalde cıftkatli bölgeydi, yolcu yoğunluğu nedeniyle solo otobüse geçildi, ancak bu bölgede çift katlı aracın verimli olmayacağı kanaatindeyim. Uygar aktürkü bilirim, sürekli mantıklı karar verir.

D-5 bölgesi zaten normalde cıftkatli bölgeydi, yolcu yoğunluğu nedeniyle solo otobüse geçildi, ancak bu bölgede çift katlı aracın verimli olmayacağı kanaatindeyim. Uygar aktürkü bilirim, sürekli mantıklı karar verir.
Verimli olur bence çünkü solo otobüs bu bölgeye yetmiyor. Eskiden bile Çift katlı otobüsler paket gider gelirlerdi.

Verimli olur bence çünkü solo otobüs bu bölgeye yetmiyor. Eskiden bile Çift katlı otobüsler paket gider gelirlerdi.
Eskiden paket gelir giderdi, çünkü tek seçenekti, ayakta yolcu yasak olmasına rağmen yolcu alınırdı, şimdi ise birçok secenekle bölgeye ulaşım mevcut, solo araç daha uygun bu konuda

C-078 Habaş alındı geçmiş olsun 💐
Neye göre kime göre geçmiş olsun aracı daha görmeden binmeden eleştirmeye başlıyorsunuz tasarımı kötü olabilir ama ben beğendim içeriye dışarıya hiç ses gelmiyor adamlar bunu başarmışlar

Neye göre kime göre geçmiş olsun aracı daha görmeden binmeden eleştirmeye başlıyorsunuz tasarımı kötü olabilir ama ben beğendim içeriye dışarıya hiç ses gelmiyor adamlar bunu başarmışlar
Aracın bilinen arızaları olduğu, ucuz olmasından başka bir albenisi olmadığı ve fazla satışı olmayacağı bilindiği için geçmiş olsun diyorlar haklılar, bakınız tezeller

Herkesin düşüncesi kendine. İstedikleri gibi eleştiri yapabilirler bu konuda özgürler. Habaş'ın sahibi misin sen?

Daha 3 aylık araç için sadece tasarımı için geçmiş olsun diyorsunuz yoksa sen mi diğer markaların figüranısın?

Sadece tasarım mı? Arabanın olmadığını kabullenmek neden bu kadar zor? Figüran değilim ben sadece olanı söylüyorum. Olanı söylemek ne zamandan beri suç oldu? Araba komple toplama. Ön akia, arka bmc, yan isuzu, kokpit eski tip bmc procity kokpiti'nin makyajlanmış hali, koltuklar kazık gibi, izolasyon yerlerde, yakıt tüketimi kaos, Fiyatı artık 8 milyon değil, zam yaptılar. Daha sayayım mı? Otokar nasıl satış rekorları kırdı?
Mercedes nasıl satış rekorları kırdı?
Bmc nasıl satış rekorları kırdı?
Isuzu nasıl satış rekorları kırdı?
Bu saydığım markalar ile kıyaslayabilir misin habaş'ı soruyorum sana?

Bilmiyorsan konuşma. Biliyorsan konuş. Ben bildiğim için konuşuyorum. Boş yere konuşmam👍

Sadece tasarım mı? Arabanın olmadığını kabullenmek neden bu kadar zor? Figüran değilim ben sadece olanı söylüyorum. Olanı söylemek ne zamandan beri suç oldu? Araba komple toplama. Ön akia, arka bmc, yan isuzu, kokpit eski tip bmc procity kokpiti'nin makyajlanmış hali, koltuklar kazık gibi, izolasyon yerlerde, yakıt tüketimi kaos, Fiyatı artık 8 milyon değil, zam yaptılar. Daha sayayım mı? Otokar nasıl satış rekorları kırdı?
Mercedes nasıl satış rekorları kırdı?
Bmc nasıl satış rekorları kırdı?
Isuzu nasıl satış rekorları kırdı?
Bu saydığım markalar ile kıyaslayabilir misin habaş'ı soruyorum sana?

Bilmiyorsan konuşma. Biliyorsan konuş. Ben bildiğim için konuşuyorum. Boş yere konuşmam👍
Bunlar tamamen senin yorumların bu araba senin kafanda mimlenmiş ne kadar uğraşsanda düzeltemezsin yeni çıkmış piyasaya elbetteki hataları olacaktır izolasyon konusunda ise kullandığımda motorun dibinde oturmama rağmen rahatsız edici bir ses yok şu sektörün pahalılığında bence ilaç gibi geldi. şuan yeni çıkan toggları görüyorsunuzdur ayrıca geçen sene ısuzu nasıl satış rekoru kırdı bmc ise filo satışı ile listede tutulabildi? Bence sen bilmiyorsun boştan yere yaygara koparıyorsun

Geri
Üst Alt