- Web sitesi
- bkaakco.blogspot.com
1/3
A-1751’in kalkış saatleri. Sürelerin yetersiz olduğunun kanıtı adeta.
Bunu süren adam nasıl tako'ya takılmıyor?
İşte ÖHO şoförleri ile İETT şoförleri arasındaki en büyük fark. ÖHO Şoförleri ekstrem koşullarda çalışırken İETT şoförleri ÖHO'ya göre daha rahattalarBunu süren adam nasıl tako'ya takılmıyor?
Neredeyse sabah 9 akşam 9 'u sadece 1 saat mola ile yapmış.
Şu Conecto G'ler 98'e çok yakışıyorlar. Hatta ne zaman Conecto G görsem 98 geliyor aklıma. Keşke her gün çalışsa98 -> M4518
1 yıl sonra Bakırköy'de Conecto görmek.
Ekli dosyayı görüntüle 90697
9 Kasım 2025 - Yüce Tarla Cd.
Şu Conecto G'ler 98'e çok yakışıyorlar. Hatta ne zaman Conecto G görsem 98 geliyor aklıma. Keşke her gün çalışsa
2 yıl önce bu Conecto'lar... Ah...
Hep Esenyurt'tan geçerdi.
142, 142B, 142E, 142F, 142T, 146, 146T, 147 HS2, HT19, HT29, MK11, MK12, MK13, MK15...
Hep bu hatlara verilirdi.
Tepeören’deki otobüs cebi devasa ama sadece 2-3 sololuk kapasitesi var. Peron yapılmadan uzatılamaz bence.133TM - 2 ve - 3 deparları okulların ara tatile girmesiyle kaldırıldı. 17 sinde yeniden aktif olacaktır.
133M Kafkale - Tavşantepe Metro deparı iptal edileli baya oluyor. Aliya İzzetbegoviç Parkı sadece 1 seferdi. Bu hattın son durağı Tuzla OSB değilde Tepeören olmalıdır.
133T hattının güzergahı revizyona girmesi lazım. Marmaray var bu güzergahtan geçen D100 üzerinden Kartal Köprüsü oradan Sancaktepe Metroya gitmeli.
133M sık çalışan bir hat değil zaten büyük bir soruna yol açacağını düşünmüyorum. SM13 olarak yeni bir hat gelmeli Sancaktepe Belediye Başkanı ile Tuzla Belediye Başkanı aynı partinin üyeleri Büyükşehir Belediyesi de aynı partide ama Tuzla geri kaldı bu konudaTepeören’deki otobüs cebi devasa ama sadece 2-3 sololuk kapasitesi var. Peron yapılmadan uzatılamaz bence.
sancaktepe metro için ayrı bir hat açılmalı. 133T tarihi boyunca Üstbostancı ya da Maltepe Sahil’de son durak yaptı bu hattın tarihine abes kaçar. 133T Maltepe’ye D100’den inmeli, yapılmak istenmiyorsa Minibüs Caddesi deparı ana hat yapılmalı. Böylece hat Pendik-Cevizli’de 17’nin yokluğunu biraz kapatabilecektir.
Eren Ali başkan elinden geleni yapıyor da Şadi’nin bıraktığı enkaz büyük. Çoğu arsa koltuk sevdasından ötürü elden gitti133M sık çalışan bir hat değil zaten büyük bir soruna yol açacağını düşünmüyorum. SM13 olarak yeni bir hat gelmeli Sancaktepe Belediye Başkanı ile Tuzla Belediye Başkanı aynı partinin üyeleri Büyükşehir Belediyesi de aynı partide ama Tuzla geri kaldı bu konuda
Ben sorunun nereden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorum. İETT de Tuzla karşıtı insanlar mı var? Yoksa Öztaş ÖHO lobisi mi İETT ye engel oluyor? İkisinden birisi ama hangisiEren Ali başkan elinden geleni yapıyor da Şadi’nin bıraktığı enkaz büyük. Çoğu arsa koltuk sevdasından ötürü elden gitti
Yazabiliriz başkana. Araştırırsak bulabiliriz yazabileceğimiz bir yer ya da instagramı da olur.
Bazı hatlara da dolmuşun engel olduğunu düşünüyorum. 133Ü mesela. Ukome son zamanlarda Konaşlı TOKİ’ye çalışıyor. Orhanlı TOKİ’ye de çalışırlarsa Tuzla’nın yukarısı yeterli bir ulaşım ağına sahip olacaktır.Ben sorunun nereden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorum. İETT de Tuzla karşıtı insanlar mı var? Yoksa Öztaş ÖHO lobisi mi İETT ye engel oluyor? İkisinden birisi ama hangisi![]()
Tuzlanın Ulaşım sorununu Eren Ali başkan çözebilir. Çok zor değilBazı hatlara da dolmuşun engel olduğunu düşünüyorum. 133Ü mesela. Ukome son zamanlarda Konaşlı TOKİ’ye çalışıyor. Orhanlı TOKİ’ye de çalışırlarsa Tuzla’nın yukarısı yeterli bir ulaşım ağına sahip olacaktır.
İETT güçlü bir Tuzla lobisine sahip değil bence. Eren Ali başkan bu sorunu da halletmeli. Dediğim gibi yazarsak başkanın İETT’ye baskı uygulayacağını düşünüyorum. Sancaktepe Metrosu hatlarının yanında 130H’ye daha az dolanan bir güzergah da lazım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.