119'dan döndü.şuan 113 dolar gözüküyor eminmisiniz
Az demedim ki. 96 yerine şu an 70 diyorum.Bu fiyatlar az mı sizce
Hangi anlamda geri donulemez ki?Tebriz'den arkadaşımla mesajlaştım.
Tahran perişan halde, petrol sahaları vuruldu, arz yok, 1 hafta sonra geri dönülemez yere gidilir dedi. Şu an en üstteki isim Dışişleri Bakanıymış.
Petrol açısından geri dönülemez fiyatlarHangi anlamda geri donulemez ki?
Zaten ambargo yiyorlar yıllardır petrolu satamıyorlar bile...
Umarım hem savaş hem de rejim biter en yakın zamanda...
tm da bunun tebriz ve tahranla alakası yokki. onlar dunyaya satmıyolardı zaten petrolu...Petrol açısından geri dönülemez fiyatlar
Evet , ükemizi global gidişat etkiliyor ne yazık ki.Az demedim ki. 96 yerine şu an 70 diyorum.
15 güne 100 lira olur.
İran vuruldukça Arap ülkelerini vuruyor.tm da bunun tebriz ve tahranla alakası yokki. onlar dunyaya satmıyolardı zaten petrolu...
Global petrol fiyatları ıcın tek çare büyük bi petrol arz'ının bi anda piyasaya salınması.
İnşallah bunu yaparlar'da 60-70 dolara düşer brent ...![]()
iran dagılmasın bolunmesın isteriz ama israilden çok müslümanları vuruyo bu rejim...Bu işin sonu hiç iyi yere gitmiyor. Arap ülkeleri İttifak olarak savaşa girerlerse İran çok zor duruma düşer.
Bugün Arakçi de bunu dedi.iran dagılmasın bolunmesın isteriz ama israilden çok müslümanları vuruyo bu rejim...
abd üsleri işin bahanesi... Müslüman vuruyolar bu acemler...Bugün Arakçi de bunu dedi.
ABD zaten menzil dışı.
İsrail desen 100 füzeden 92-93'ü havada vuruluyor.
Biz de ABD üslerini vuruyoruz dedi.
İsraildeki ölüm sayısı 10-20 kişi civarı...İran bugüne kadar 300 İsrailli öldürdü.
Diğer üslere yapılan saldırılarda 60 kişi öldü.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.