sanki nato ülkelerine "Aptalllara ihtiyacım yok" demiştiTrump: NATO'ya ihtiyacımız yok
ABD Başkanı Trump: Artık NATO ülkelerinin yardımını istemiyoruz, ihtiyacımız da yok. Birçok müttefikimizden operasyonumuza katılmak istemedikleri bilgisini aldık.
Trump, sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu.
NATO müttefiklerinin çoğundan, ABD'nin ve İsrail'in İran'a yönelik yürüttüğü askeri operasyona dahil olmak istemedikleri yönünde bilgi aldığını aktaran Trump, "NATO'nun yardım etmek istememesine şaşırdım. NATO, aptalca bir hata yapıyorlar. Oysa neredeyse her ülke, yaptıklarımıza şiddetle katılıyordu ve İran'ın hiçbir şekilde, hiçbir koşulda nükleer silaha sahip olmasına izin verilemezdi." değerlendirmesinde bulundu.
Trump, "Ancak bu davranışları beni şaşırtmadı çünkü her yıl bu ülkeleri korumak için yüz milyarlarca dolar harcadığımız NATO’yu her zaman tek yönlü bir yol olarak gördüm. Biz onları koruyacağız ama onlar bizim için hiçbir şey yapmayacak, özellikle de ihtiyaç duyduğumuzda." yorumunu yaptı.
Kahkaha attımCHP'YE SERT TEPKİ
(CHP'ye) Füzeler uçuşurken beyefendilerin nelerle uğraştığını takip ediyorsunuz. Ne savaş gündemlerinde ne de Türkiye'nin güvenliğiyle ilgili dertleri var. Tek dertleri polemik üretmek, mahkemelerde kavga çıkarıp nümayiş yaparak siyasi rant elde etmek. Böyle dönemde bile milli duruş sergilemekten uzaklar. Öyle ruh hali içindeler ki değil bölgemiz, dünya yansa hatta 3. Dünya Savaşı çıksa inanın bunların umurlarında bile olmaz"
KAYNAK : AA
Kahreden haber geldi..."Öldü saçmalığı" son buldu.
Öldü diye uyduranlar komikti.Kahreden haber geldi...
Olmedi gitti herif ya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.