İran - İsrail Savaşı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Türkiye bu oyunlara gelmez
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Suriye, İran’ın Türkiye ve Azerbaycan’ı hedef alma girişimini sert ifadelerle kınadı.
Füzeyi tam incelenseydi ortaya çıkardı.

Hatay,kılar şaşırtmıyor.

Füzeyi hurdacıya satmışlar.

İnceleme şeyide kalmadı...

IMG_8292.jpeg

Tabii efendim. (!)

Trump'tan 'İran' açıklaması! 'YPG saldırırsa mükemmel olur'
ABD Başkanı Donald Trump, YPG'nin İran'a saldırı başlatmasını desteklediğini belirterek, "Bunu yapmak istemeleri harika bir şey, ben tamamen desteklerim" dedi.

Erdoğan, "İran'a gerekli ikazlarda bulunduk" dedi.

İran Dışişleri Bakanı Erakçi, Nahçıvan'a yapılan İHA saldırısıyla ilgili bağlantılarının olmadığını belirterek, "Saldırının İran'ı suçlmaka için İsrail tarafından yapıldığını" öne sürdü.

İran: Lincoln uçak gemisini dronla vurduk
Son dakika haberi: İran'dan yapılan açıklamada, "Lincoln uçak gemisini dronla vurduk" denildi. Hedef alınan uçak gemisinin beraberindeki muhriplerle birlikte hızla bölgeden uzaklaştığı ifade edildi.

NATO müttefikleri, İran'dan ateşlenen balistik mühimmatın Türkiye'yi hedef almasını şiddetle kınadı ve Ankara ile tam dayanışma içinde olduklarını bildirdi.

Son düzenleme:
Konu sahibi
İran: Lincoln uçak gemisini dronla vurduk
Son dakika haberi: İran'dan yapılan açıklamada, "Lincoln uçak gemisini dronla vurduk" denildi. Hedef alınan uçak gemisinin beraberindeki muhriplerle birlikte hızla bölgeden uzaklaştığı ifade edildi.

NATO müttefikleri, İran'dan ateşlenen balistik mühimmatın Türkiye'yi hedef almasını şiddetle kınadı ve Ankara ile tam dayanışma içinde olduklarını bildirdi.
İran batırmak istemiyor. Vurması bile yeter Ben şeyi anlamadım.

İran Nahçivanı ve Türkiyeyi vuruyor sözde,

Ermenistan'ı vurmuyor.

Azerbaycan Şii İran kendi dindaşlarını vurmaz!

İsrail saldırmıştır.

Iğdır'da hareketlilik var

UÇUŞLAR IĞDIR'A YÖNLENDİRİLDİ

Azerbaycan vatandaşlarının Bakü ile Nahçıvan arasındaki ulaşımının kesintiye uğramaması amacıyla Bakü–Iğdır ve Iğdır–Bakü arasında karşılıklı uçuşlar başlatıldı.

Ayrıca yolcuların Nahçıvan'a ve Nahçıvan'dan Iğdır'a taşınabilmesi için özel otobüs seferleri organize edildi.

Otobüs seferleri, Nahçıvan Otogarı aracılığıyla gerçekleştirilecek. Yetkililer, yolcuların güvenliği ve ulaşımın aksamaması için gerekli tüm önlemlerin alındığını bildirdi.

KAYNAK : İHA

İran batırmak istemiyor. Vurması bile yeter Ben şeyi anlamadım.

İran Nahçivanı ve Türkiyeyi vuruyor sözde,

Ermenistan'ı vurmuyor.

Azerbaycan Şii İran kendi dindaşlarını vurmaz!

İsrail saldırmıştır.
Türkiye'yi vurmadı. O iş İsrail'e ait.

İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in öldüğü saldırılarda İran tarafında 7 günde ölü sayısı 1230'a yükseldi.

İsrail'in 2 Mart Pazartesi sabahından bugüne kadar düzenlediği saldırılarda Lübnan'da ölenlerin sayısının 123’e, yaralı sayısının ise 683'e yükseldiği belirtildi.

Ekli dosyalar

• gREuT_1772738307_6298.jpg
    gREuT_1772738307_6298.jpg
    105.7 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
İRAN'DA CAN KAYBI 1332'YE YÜKSELDİ

İRAN'DA EN AZ 4 BİN SİVİL BİNA ZARAR GÖRDÜ

TRUMP: İRAN'A ASKER GÖNDERMEYİ PLANLAMIYORUM

TEL AVİV'DE BOŞ BİNALARDA PATLAMALAR

Türkiye'nin on bin ölümcül parçaya ayrılan ve geniş çapta yıkım yaratan benzeri görülmemiş güçte yeni bombası GAZAP.

Sığınakları Buharlaştırmak İçin Tasarlanmış Termobarik Bir Canavar.

Ekli dosyalar

• ssstwitter.com_1772823324502.mp4
    273.3 KB
İran, Suudi Arabistan'daki ABD üssünü vurdu
İran, ABD ve İsrail saldırılarına misilleme kapsamında Suudi Arabistan'daki Prens Sultan Hava Üssü'nü hedef aldı.

Geri
Üst Alt