İETT’ye 250 Yeni Otobüs Geliyor!

Ben her gün metrobüse biniyorum ve Otokar XL'ı neredeyse her gün deneyimleyebiliyorum. Bugüne kadar bu modelde de burda konuşulan kadar bir sorun görmedim gayet konforlu ve iyi performansı vardı. Ayrıca kapıların dışa açılması bir yandan avantaj. Ben başka İstanbul'da mı yaşıyorum acaba?
OTOKAR gerçekten sonsuz derecede güzel bir marka çok doğru söylüyorsun KENT XL metrobüsleri çok konforlu ve rahat metrobüs beklediğim zaman o gelsin diye biraz daha fazla bekliyorum.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:
Ben her gün metrobüse biniyorum ve Otokar XL'ı neredeyse her gün deneyimleyebiliyorum. Bugüne kadar bu modelde de burda konuşulan kadar bir sorun görmedim gayet konforlu ve iyi performansı vardı. Ayrıca kapıların dışa açılması bir yandan avantaj. Ben başka İstanbul'da mı yaşıyorum acaba?
Motor verimlilikleri düşük ayrıca çok fazla hararet yapıyor o yüzden çoğusuna motor ızgarası takıldı(çoğu capacityde yok)ayrıca yolda kalan da bir sürü Otokar gördüm daha 5 yaşında bu araçlar birde

Daha geçen ay kayyum yönetimindeki Tunceli belediyesi sıfır otobüs olarak Temsa aldı :) Ardından Batman Belediyesi yine Temsa aldı. İlk cümleniz kesinlikle yanlış
DMO ve Avrupa kredi teşkilatları bmc ile anlaşmalı, onun dışında belediyeler istediği araçları markaları alabilir. Bütün belediyeler bmc ile calisiyor demem bu yüzdendi
Belediye bütün borçları sıfırladı derken yalan söylememiştim. Metro projeleri de bitecek sonrasında otobüs alım sayısı 500 e bile çıkabilir.
Hayır,hala borcu devam etmekte, ibb çok büyük bir kurum,devlet bu belediyenin durmasına izin vermez

Kredi ile borcun alakası yok,borcu olan belediyeler kredi alabiliyorlar, borcu halen oldukça fazla,tekrar edeyim devlet ibb nin batmasına izin vermez
Şahıslar gibi belediyeler de borç üst limitini aştıklarında kredi alamıyorlar diye biliyorum. Devlet İBB'nin batmasına izin vermez o konuda haklısınız.

Geri
Üst Alt