Marcopolo alsın (!)İhaleyi new flyer aldak
Marcopolo alsın (!)İhaleyi new flyer aldak
Bana da Isuzu olacak gibime geliyor.İyi bir otobüs gelir umarım şimdifen İstanbullulara hayırlı olsun kazasız belasız sefer atsınlar. İçimden bir ses isuzu olucak diyor ama hadi hayırlısı.
Otokar ile Akia olmaz BMC Isuzu Temsa üçlüsünden biri kazanırAkia,otokar,bmc harici olmaz bundan emin olabiliriz
MAN da şartnameye uyuyor bu arada.Otokar ile Akia olmaz BMC Isuzu Temsa üçlüsünden biri kazanır
İett standartlarına göre fazla olur bu bizimkinler en dandik olanı alırlar
Doğru söylüyorsunuz. En ağır şartlarda hangisi çalışabiliyorsa onu alırlarİett standartlarına göre fazla olur bu bizimkinler en dandik olanı alırlar
İhaleyi kim alırsa alsın bu ihale haberi son zamanlarda aldığım en güzel haberlerden birisiOtokar ile Akia olmaz BMC Isuzu Temsa üçlüsünden biri kazanır
Temsa zor ihtimal olsa da var, ancak ibb otokar ve akia dan vazgeçmez düşük ihtimal bmc alırİhaleyi kesinlikle ama kesinlikle uzun süre şehiriçine dizel otobüs üretmemiş olan Temsa kazanacak . Bütün şartları inceledim ve yeni Plus'lardaki özelliklerin çoğu ihaleyi sağlıyor ( gerek VDV kokpit gerek dışa açılır kapılar) . Bence temsa bundan dolayı 2026 üretimine başlamışta olabilir sırf ihaleyi kazanmak için .
%50 ihtimalle evetBence Otokar kazancak. 2026 model Kent ailesinin de tanıtımı yapılmış olacak.
Neden? Bugüne kadar Isuzu almamış iett neden alsın? Temsa zor ihtimal otokar akia bmc harici çok zorOtokar ile Akia olmaz BMC Isuzu Temsa üçlüsünden biri kazanır
Doğru tahminler, citarolar çıkacak gibi duruyorİhaleyi kim alırsa alsın bu ihale haberi son zamanlarda aldığım en güzel haberlerden birisiumarım sorunsuz şekilde süreç tamamlanır.
Muhtemelen araçlar yıl sonuna doğru teslim edilmeye başlanır. 50 şer araç yeni açılan 2 garaja verilip diğer 150 araçta Citaro'ların envanter dışına çıkması amacıyla kullanılabilir
Hiç alınmayan bir marka neden alınmasın ki? Akia markası da hiç alınmamışken ilk defa alındıNeden? Bugüne kadar Isuzu almamış iett neden alsın? Temsa zor ihtimal otokar akia bmc harici çok zor
Alınamaz demiyorum, ancak alınmayacağı kanaatindeyim, akia ile ilgili siyasi durum söz konusu olduğu için alındı. Maddi yönden düşünülürse isuzu alınabilir ancak siyasi açıdan bmc,akia,otokar harici olmazHiç alınmayan bir marka neden alınmasın ki? Akia markası da hiç alınmamışken ilk defa alındı
Bence Vanhool'un kapısı çalınmalı. Hibrit otobüs iyi gider bol yokuşlu hatlara (!)ihale 3 kere iptal edilip sonra bmc alıncak
Van hool sayesinde VDL kapıs da açılır phileas metrobüsleri boğaziçinde görürüz hedef 2030 Phileas projesinin diriltilmesi hakkında size katılıyorumBence Vanhool'un kapısı çalınmalı. Hibrit otobüs iyi gider bol yokuşlu hatlara (!)
Olayın siyasetle uzaktan yakından alakası olduğunu düşünmüyorum. İşin içinde siyaset olsaydı İsuzu da BMC de Temsa da kesinlikle olamaz-dı.Alınamaz demiyorum, ancak alınmayacağı kanaatindeyim, akia ile ilgili siyasi durum söz konusu olduğu için alındı. Maddi yönden düşünülürse isuzu alınabilir ancak siyasi açıdan bmc,akia,otokar harici olmaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.