İETT’ye 250 Yeni Otobüs Geliyor!

İhaleyi kesinlikle ama kesinlikle uzun süre şehiriçine dizel otobüs üretmemiş olan Temsa kazanacak . Bütün şartları inceledim ve yeni Plus'lardaki özelliklerin çoğu ihaleyi sağlıyor ( gerek VDV kokpit gerek dışa açılır kapılar) . Bence temsa bundan dolayı 2026 üretimine başlamışta olabilir sırf ihaleyi kazanmak için .

Otokar ile Akia olmaz BMC Isuzu Temsa üçlüsünden biri kazanır
MAN da şartnameye uyuyor bu arada.

1773755171842.webp

1773755211506.webp

İhaleyi kim alırsa alsın bu ihale haberi son zamanlarda aldığım en güzel haberlerden birisi :) umarım sorunsuz şekilde süreç tamamlanır.
Muhtemelen araçlar yıl sonuna doğru teslim edilmeye başlanır. 50 şer araç yeni açılan 2 garaja verilip diğer 150 araçta Citaro'ların envanter dışına çıkması amacıyla kullanılabilir

İhaleyi kesinlikle ama kesinlikle uzun süre şehiriçine dizel otobüs üretmemiş olan Temsa kazanacak . Bütün şartları inceledim ve yeni Plus'lardaki özelliklerin çoğu ihaleyi sağlıyor ( gerek VDV kokpit gerek dışa açılır kapılar) . Bence temsa bundan dolayı 2026 üretimine başlamışta olabilir sırf ihaleyi kazanmak için .
Temsa zor ihtimal olsa da var, ancak ibb otokar ve akia dan vazgeçmez düşük ihtimal bmc alır
Bence Otokar kazancak. 2026 model Kent ailesinin de tanıtımı yapılmış olacak.
%50 ihtimalle evet
Neden? Bugüne kadar Isuzu almamış iett neden alsın? Temsa zor ihtimal otokar akia bmc harici çok zor
İhaleyi kim alırsa alsın bu ihale haberi son zamanlarda aldığım en güzel haberlerden birisi :) umarım sorunsuz şekilde süreç tamamlanır.
Muhtemelen araçlar yıl sonuna doğru teslim edilmeye başlanır. 50 şer araç yeni açılan 2 garaja verilip diğer 150 araçta Citaro'ların envanter dışına çıkması amacıyla kullanılabilir
Doğru tahminler, citarolar çıkacak gibi duruyor

Hiç alınmayan bir marka neden alınmasın ki? Akia markası da hiç alınmamışken ilk defa alındı
Alınamaz demiyorum, ancak alınmayacağı kanaatindeyim, akia ile ilgili siyasi durum söz konusu olduğu için alındı. Maddi yönden düşünülürse isuzu alınabilir ancak siyasi açıdan bmc,akia,otokar harici olmaz

Alınamaz demiyorum, ancak alınmayacağı kanaatindeyim, akia ile ilgili siyasi durum söz konusu olduğu için alındı. Maddi yönden düşünülürse isuzu alınabilir ancak siyasi açıdan bmc,akia,otokar harici olmaz
Olayın siyasetle uzaktan yakından alakası olduğunu düşünmüyorum. İşin içinde siyaset olsaydı İsuzu da BMC de Temsa da kesinlikle olamaz-dı.

Isuzu konusuna gelirsek, zaten sektöre geç girmiş bir firma. 2014 sonrası sadece 2 defa solo araç alımı yapıldı birisi zaten BMC kazansın diyeydi ötekisini de isuzu yüksek fiyat çektiği için kaybetti. Bu sefer düşük fiyat çıkartırsa kazanma şansı yüksek olacaktır

Geri
Üst Alt